19 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz mi? 19 Mayıs’ta Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz mi olacak?
19 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz mi? 19 Mayıs’ta Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz mi olacak? 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram tatili nedeniyle toplu ulaşımın ücretsiz olup olmadığı sorgulanıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıklama yaptı. 19 Maysı tatili için Marmaray, Başkentray ve İZBAN kararıknı açıkladı. Peki, 19 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz mi? 19 Mayıs’ta Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz mi olacak? İşte detaylar…
18.05.2022 Gündem
19 Mayıs etkinlikleri nerede? İşte İBB 19 Mayıs etkinlik programı!
19 Mayıs etkinlikleri nerede? İşte İBB 19 Mayıs etkinlik programı! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, bu sene İstanbul’da büyük bir coşkuyla kutlanacak. Kutlamaların ana buluşma noktası Maltepe Etkinlik Alanı, gün boyunca renkli aktivitelere ev sahipliği yapacak. Deniz Tekin, Nova Norda, Redd, Cartel’den Kabus Kerim, Erci’E ve Batuflex ve Murat Boz konserleri bayram coşkusunu artıracak. Dans, video mapping ve drone gösterilerinin harmanlandığı muhteşem 19 Mayıs Gösterisi ise izleyenleri büyüleyecek. İstanbullular, gün boyu sürecek etkinliklerde; sanal gerçeklik, futbol, dart, dans, snowboard, kaykay parkuru, zumba, playsatation ve mixibike gibi aktivitelerle keyif dolu bir gün geçirecek. İşte İBB 19 Mayıs etkinlik programı!
17.05.2022 Gündem
19 Mayıs’ta 1 gün izinle 4 gün tatil yapacaklara 4 harika rota
19 Mayıs’ta 1 gün izinle 4 gün tatil yapacaklara 4 harika rota 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bu sene Perşembe gününe denk geliyor. Söz konusu resmi tatilin hafta sonuna uzatılıp uzatılmayacağı konusunda henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmese de birçok çalışan 20 Mayıs Cuma günü için izin alma planları yapıyor. Türkiye’nin Lider Seyahat Sitesi ENUYGUN.COM 20 Mayıs Cuma günü izin alıp 4 günlük tatil yapabilecekler için hava durumu ve bilet fiyatlarını da göz önüne alarak 4 harika rota önerisinde bulundu.
13.05.2022 Yaşam
Mikrofonu açık unutunca...
Mikrofonu açık unutunca... CHP'li Başkan elektrikleri kesti, Bakan Eroğlu ile AKP'li İl Başkanı'nın sözleri herkesi şoke etti.
29.09.2021 Gündem