AVM açılış saatleri! AVM'ler açık mı? AVM'ler kaçta açılıyor? AVM açılış ve kapanış saatleri!
AVM açılış saatleri! AVM'ler açık mı? AVM'ler kaçta açılıyor? AVM açılış ve kapanış saatleri! Türkiye koronavirüsle mücadelede Kademeli Normalleşme sürecine geçiş yaptı. Milyonlar 17 günlük tam kapanmanın ardından 2 hafta sürecek yeni bir döneme girdi. İçişleri Bakanlığı da 81 İl valiliğine gönderdiği genelge ile kademeli normalleşme sürecinin detaylarını tek tek açıkladı. Pek çok kişi tam kapanma döneminde kapalı olan AVM'lerin açık olup olmadığını ve açılış ve kapanış saatlerini araştırıyor. Peki, Bugün AVM'ler açık mı? AVM'ler kaça kadar açık? Hafta içi AVM'lerin çalışma saatleri belli oldu mu? AVM'ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte normalleşmede AVM çalışma saatleri!
17.05.2021 Gündem
Kahveler açılıyor mu? Kıraathaneler kapandı mı? Normalleşme Genelgesi detayları
Kahveler açılıyor mu? Kıraathaneler kapandı mı? Normalleşme Genelgesi detayları Milyonların gözü kulağı normalleşme sürecinin detaylarındaydı. Ve belli oldu. İçişleri Bakanlığı resmen açıkladı. 17 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak 1 Haziran'a kadar devam edecek kademeli normalleşme süreci ile ilgili İçişleri Bakanlığı 'Kademeli Normalleşme Genelgesi'ni yayınladı. 81 İl valiliğine gönderilen 15 gün yürülükte kalacak genelge de sokağa çıkma yasağı, kısıtlamalar çalışma saatleri ile açık ve kapalı olacak iş yerleri de belli oldu. Normalleşme sürecinde özellikle kahvehane ve kıraathanelerin açık olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Kahveler açılıyor mu? Kıraathaneler kapandı mı? Kıraathaneler kapanacak mı? Kahvehaneler ne zaman açılacak?
16.05.2021 Gündem
Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi!
Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi! Kontrollü normalleşme dönemi başlıyor. Milyonların merakla beklediği normalleşme ile ilgili İçişleri Bakanlığı Genelge yayınladı. 81 İl Valiliğine gönderilen genelgede, sokağa çıkma yasaklarının kapsamı belirlendi ve açık ve kapalı tutlacak iş yerleri de tek tek açıklandı. 17 Mayıs - 1 Haziran 2021 tarhileri arasında uygulamada olacak Kademeli Normalleşme Genelgesi ile ilgili ana hatlar da belli oldu. Koronavirüsle mücadele kapsamında uyulması gereken kurallar genelgede açıkça belirtilirken kapalı kalacak iş yerleri ile ilgili detaylara da yer verildi. Peki, Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? İşte İçişleri Bakanlığı'nın 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi!
16.05.2021 Gündem