Kanal D yayın akışında neler var? - 17 Ekim Salı
Kanal D yayın akışında neler var? - 17 Ekim Salı 17 Ekim Salı gününe ait Kanal D yayın akışı, “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlara giriş yapıyor. 07:00’da başlayan haber bülteni sayesinde dünya gündemine konu olan tüm siyasi, sağlık, ekonomi ve toplumsal olayları öğrenebilme fırsatı elde edebileceksiniz. Akşam kuşağında ise “Tutsak” adlı dizi yepyeni bölümü ekranların karşısına geçecek. Kanal D yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiye erişmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 17 Ekim Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 17 Ekim Salı 17 Ekim Salı gününe ait ATV yayın akışı, 07:00’da başlayan “ATV Kahvaltı Haberleri” ile ekranlarınıza geliyor. Dünya gündemine oturan haberleri en tarafsız ve ayrıntılı şekilde sabahın erken saatlerinde izleyebileceksiniz. Akşam kuşağında ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı favori dizinin yeni bölümü yayına başlayacak. ATV yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Ekim Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Ekim Salı 17 Ekim Salı gününe ait Star TV yayın akışı, “Bugün” isimli güncel program ile güne başlıyor. Celal Pir’in sunumuyla ekranlar karşısına çıkan program dünya üzerindeki gelişmelerden erken saatlerde haberdar olmanıza yardımcı olacak. Akşam kuşağında ise “Dolunay” adlı yerli dizi sevenleri ile buluşacak. Star TV yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edin.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri