Okullar ne zaman açılacak? Yarıyıl tatili ne zaman bitecek? İşte okulların açılacağı tarih!
Okullar ne zaman açılacak? Yarıyıl tatili ne zaman bitecek? İşte okulların açılacağı tarih! Milyonlar bekliyor. 'Okullar ne zaman açılacak?' sorusu öğrenci ve veliler tarafından merak edilirken Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okulların açılacağı tarihi duyurdu. Yarıyıl sonrası okula dönüş açıklaması yapan MEB, uzun tatil ile ilgili uyarılarda bulundu.
28.01.2021 Eğitim
Okullar ne zaman açılacak? 15 Şubat (ikinci dönem) okullar açılacak mı, yüz yüze eğitim başlayacak mı? MEB yakından takip ediliyor!
Okullar ne zaman açılacak? 15 Şubat (ikinci dönem) okullar açılacak mı, yüz yüze eğitim başlayacak mı? MEB yakından takip ediliyor! Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uzaktan eğitimin 15 Şubat 2021 tarihine uzatıldığını duyurmuş, MEB de 81 ile yazı göndererek lise öğrencilerinin 2. Dönem yüze yüze sınav olacağını açıklamıştı. Okulların durumuna yönelik araştırmalar devam ederken, SAĞLIK Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Aydın okulların açılması sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Aydın, ‘’Okulları açık tutabilecek dış kısıtlamalar devam etmeli, yani okulları devam ettirmeliyiz. Okulların sömestr tatilinden sonraki dönemde açılması gerekiyor" dedi. Öte yandan gözler MEB’e çevrildi, sabırsızlıkla MEB’den gelecek açıklama bekleniyor.
7.01.2021 Eğitim