Star TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Aralık Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Aralık Çarşamba 13 Aralık Çarşamba günü Star TV, sabah 06:45’de Bugün” adlı güncel program ile yayın akışında yerini alıyor. Celal Pir’in sunumuyla canlı canlı ekranlarınıza giriş yapan programda, haber dünyasının en sıcak gelişmelerini izleyebileceksiniz. Siyaset, hava durumu, sağlık, yaşam ve spor gibi daha pek çok alandaki geniş içeriği ile sabahın ilk saatlerinde gündemden haberdar olabileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Hayat Sırları” adlı dizisinin sürükleyici yeni bölümü sizlerle… Her kesiti heyecan ve aksiyon dolu olan yerli diziyi seyretmeyi unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 13 Aralık Çarşamba
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 13 Aralık Çarşamba 13 Aralık Çarşamba günü TRT 1, 06:25’de “6 Mantı” adındaki yerli dizinin tekrar bölümü ile ekranları renklendiriyor. Güne erken başlıyorsanız sabah güzel bir dizi keyfi gerçekleştirmek için seyredebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizinin nefes kesen yeni bölümü sizlerle olacak. Ailenizle birlikte çarşamba akşamlarınızı daha heyecanlı kılmak istiyorsanız mutlaka ekranlarınızın başına geçin. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için de haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Aralık Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Aralık Çarşamba 13 Aralık Çarşamba günü Show TV, 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı sevimli ve eğlence dolu bir program ile yayın akışına dahil oluyor. Renkli anları ile hem ebeveynleri hem de çocukları neşelendirmeyi başaran program ile sabaha güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı komedinin kıran kırana devam ettiği eğlence dolu bir program daha sizlerle… Ailenizle birlikte seyrederek akşam saatlerinizi heyecanlı ve eğlenceli hale dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için de haberimizi takipte kalmanız yeterli.
29.09.2021 Gündem