Şekere zam var mı? Şeker fiyatları ne kadar oldu? 1 kg şeker kaç lira oldu?
Şekere zam var mı? Şeker fiyatları ne kadar oldu? 1 kg şeker kaç lira oldu? Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü (Türkşeker), şekere zam yaptı. Türkşeker, Tarım Kredi için 50 kilogramlık kristal şekerin fabrika satış fiyatına yüzde 67, diğer marketlere verilen şekere yüzde 37 zam yaptı. Şekere yapılan zammın ardından vatandaş, 1 kg, 5 kg ve 50 kg şeker fiyatlarını araştırıyor. Peki, Şeker fiyatları ne kadar oldu? Toz şekere ne kadar zam geldi? 1 kg şeker kaç lira oldu? 5 kg şeker fiyatı ne kadar? 50 kg şeker kaç lira? İşte Türkşeker fiyatları!
25.06.2022 Ekonomi
Şeker zammı 2022! Şekerin kilogramı kaç lira? 5 kilo toz şeker ne kadar oldu? 1 çuval şeker fiyatı kaç TL? İşte son şeker fiyatları!
Şeker zammı 2022! Şekerin kilogramı kaç lira? 5 kilo toz şeker ne kadar oldu? 1 çuval şeker fiyatı kaç TL? İşte son şeker fiyatları! Şekere zam! Türkşeker duyurdu! Şekerin fiyatı yüzde 31 arttı. Gelen zammın ardından milyonlarca tüketici ve işletmeciler şeker fiyatlarına yapılan zammı ve şeker fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Peki, Şekerin kilogramı kaç lira? 5 kilo toz şeker ne kadar oldu? 1 kg şeker kaç lira? İşte son şeker fiyatları!
1.04.2022 Ekonomi