Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu, yarın son gün, hemen...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu, yarın son gün, hemen... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Yeni karar resmen duyuruldu. Yarın sonra eriyor REBUS üzerinden yapılabiliyor. YLSY kapsamında Millî Eğitim Bakanlığı bursuyla yurt dışında lisansüstü öğrenim görmek isteyen öğrenciler için başvuru tarihi yarın sona eriyor.
31.10.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Bugün başlıyor ve...
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Bugün başlıyor ve... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından resmi açıklama yapıldı. Bugünden itibaren başlıyor. Çok sayıda öğrenci bekliyordu. MEB detayları paylaştı. Başvuru süreci 1 Kasım tarihine kadar devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklamada, "YLSY kapsamında 358 öğrenci, Millî Eğitim Bakanlığı bursuyla yurt dışında lisansüstü öğrenim görecek." denildi.
21.10.2021 Eğitim
MEB harekete geçti ve belli oldu! Resmen duyuruldu, 25 Ekim...
MEB harekete geçti ve belli oldu! Resmen duyuruldu, 25 Ekim... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! MEB'den son dakika kararı geldi. Milyonları yakından ilgilendiriyor. Tarihler belli oldu, 81 ile yazı gönderildi. Yüz yüze eğitim, personel alımı, öğrenciler, sınavlar ve notlara ilişkin tek tek açıklama yapıldı. MEB ekim ayı için harekete geçti. 16 Ekim itibarıyla 7 ve 11'inci sınıflar için Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) açılacak ve tamamen ücretsiz olacak. 358 öğrenci yurt dışına lisansüstü öğrenim görmek üzere gönderilecek, başvurular 21 Ekim'de başlıyor. 6 bin 132 destek personeli istihdam edilecek, başvurular 25 Ekim'den itibaren yapılabilecek. Öğrencilere ilişkin eksik/hatalı not girişi yapıldığı tespit edilmişti. Bu nedenle 2020-2021 II. Dönem Ders Notları modülü ekim ayı sonuna kadar açılacak ve öğrencilerin tek tek hataları düzeltilecek. İşte MEB'in son dakika kararı ve ekim ayına ilişkin yapılan son açıklamalar...
11.10.2021 Eğitim
MEB YLSY 2021 başvurusu nasıl yapılır? YLSY bursu başvuru şartları!
MEB YLSY 2021 başvurusu nasıl yapılır? YLSY bursu başvuru şartları! Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme (YLSY) bursu kapsamında 358 öğrenci, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bursuyla yurt dışında lisansüstü öğrenim görecek. Başvurular 21 Ekim'de başlıyor. Peki, YLSY başvurusu nasıl yapılır? YLSY başvuru şartları ve başvuru ekranı!
7.10.2021 Eğitim
MEB'den son dakika açıklaması! Resmen başlıyor, 21 Ekim'den itibaren...
MEB'den son dakika açıklaması! Resmen başlıyor, 21 Ekim'den itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika duyurdu. Resmen başlıyor. Detaylar belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklamada, "YLSY kapsamında 358 öğrenci, Millî Eğitim Bakanlığı bursuyla yurt dışında lisansüstü öğrenim görecek." ifadelerini kullandı.
6.10.2021 Eğitim
MEB YLSY başvuruları nasıl yapılır? MEB yurt dışına öğrenci gönderecek! REBUS YLSY başvuru ekranı...
MEB YLSY başvuruları nasıl yapılır? MEB yurt dışına öğrenci gönderecek! REBUS YLSY başvuru ekranı... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) YLSY burs programı ile lisansüstü öğrenim için yurt dışına 394 alanda 54 ülkeye 750 burslu öğrenci gönderiyor. Peki, MEB 2020 YLSY burs başvuruları nasıl yapılır? İşte 2020 REBUS YLSY başvuru ekranı...
10.09.2020 Eğitim
YLSY sözlü sınav sonuçları açıklandı!
YLSY sözlü sınav sonuçları açıklandı! YLSY sözlü sınav sonuçları açıklandı. YLSY puanı 70 ve üzeri olan adaylar, kurum kontenjanı tercihlerini 12-17 Kasım 2019 tarihleri arasında yapacak. İste YLSY hakkındaki detaylar...
1.11.2019 Eğitim
YLSY sözlü sınav sonuçları açıklandı!
YLSY sözlü sınav sonuçları açıklandı! MEB burslusu olarak yurt dışına gönderilecek öğrencilerin sözlü sınav sonuçları açıklandı.
22.03.2017 Eğitim
YLSY sözlü sınav sonuçları açıklandı
YLSY sözlü sınav sonuçları açıklandı Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Öğrencileri Seçme ve Yerleştirme Sınavı'nın (YLSY), sözlü sınav sonuçları bu sabah açıklandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri