Jorge Jesus'un yerine değil yanına gelecek! Fenerbahçe'de flaş gelişme
Jorge Jesus'un yerine değil yanına gelecek! Fenerbahçe'de flaş gelişme Süper Lig'in 29.haftasında Ankaragücü'nü Ülker Stadı'nda 2-1'lik skorla deviren Fenerbahçe, Galatasaray'la olan puan farkını (6) korurken, 90 dakikanın ardından Rıdvan Dilmen'in %100 Futbol programında yaptığı açıklamalar Sarı Lacivertli camiada dikkat uyandırdı. Jorge Jesus'un geleceği hakkında çok önemli ifadeler kullanan Dilmen, Ali Koç'a 'Bayram Bektaş' örneğini sundu.
17.04.2023 Fenerbahçe
Rıdvan Dilmen'den canlı yayında Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi için olay iddia!
Rıdvan Dilmen'den canlı yayında Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi için olay iddia! Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve ev sahibinin 9 kişi kaldığı karşılaşmada kazanan çıkmadı, maç 1-1 eşitlikle tamamlandı. TRT Spor'da yüzde 100 Futbol'da konuşan Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı yorumlarken geçtiğimiz gün oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle ilgili çok çarpıcı bir iddiada bulundu. Dilmen. Fenerbahçe-Beşiktaş maçı hakemi Fırat Aydınus'u hedef aldı.
23.12.2021 Fenerbahçe
Altay Bayındır sakatlık durumu! Altay kaç hafta (ay) yok? Rıdvan Dilmen açıkladı!
Altay Bayındır sakatlık durumu! Altay kaç hafta (ay) yok? Rıdvan Dilmen açıkladı! Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Kayserispor maçını değerlendirdiği programda Altay Bayındır'ın sahalara ne zaman döneceğini söyledi. Altay kaç ay yok? Altay kaç maç yok? İşte Altay Bayındır sakatlık durumu…
8.11.2021 Gündem
Kadro dışı kalmıştı! Ljajic için sürpriz talip
Kadro dışı kalmıştı! Ljajic için sürpriz talip Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Ljajic için Yunan kulübü PAOK girişimlere başladı.
31.08.2021 Beşiktaş
Rıdvan Dilmen'in yeni kanalı belli oldu
Rıdvan Dilmen'in yeni kanalı belli oldu Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRT Spor ile anlaşmaya vardı.
6.08.2021 Süper Lig
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi?
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi? Futbol dünyası sert bir tartışma yaşıyor. Rıdvan Dilmen’in Ersin Düzen hakkında ''Ersin Düzen, senin maaşını kim veriyor? Sen federasyonda çalışmıyor musun? Ne güzel dünya ya! Artık her şeyi söyleceğim, her şeyi. Susmayacağım! Hem hakemlere çakıp hem de 2 senedir TFF çalışanısın. Sen hayırdır ey Ersin Düzen! Bugün hakemi eleştirebilirsiniz. Ancak TFF'de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Nihat Özdemir'in danışmanısın sen. Hem TFF'den maaş alacaksın, hem TFF Başkanına çakacaksın. Yok öyle şey!!'' sözlerini kullanmasıyla ortaya atılan fitilin ateşi, Fatih Altaylı’nın Rıvdan Dilmen’i doğrulan ifadeler kullanması ve Ersen’in aldığı maaşı telaffuz etmesiyle yakıldı. Futbol dünyası neler oluyor sorusuna yanıt ararken, Ercan Taner’in Düzen’i desteklemesi ve canlı yayında Altaylı araması ve Altaylı’nın bunu izleyenlerle ile paylaması deyim yerindeyse ortalığı yaktı. İşte Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışmasında son yaşananlar ile Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasındaki tartışmanın detayları…
22.09.2020 Gündem
Rıdvan Dilmen duyurdu! EURO 2020 bu yıl oynanmayacak...
Rıdvan Dilmen duyurdu! EURO 2020 bu yıl oynanmayacak... Ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen, 0-0 sona eren Galatasaray-Beşiktaş derbisini değerlendirdi. Karşılaşma sonrası EURO 2020'nin durumuna ilişkin de açıklamalarda bulunan Dilmen, turnuvanın bu yıl düzenlenmeyeceğini belirtti.
16.03.2020 Futbol
Rıdvan Dilmen: Galatasaray Kadıköy'e 42 puanla gelir
Rıdvan Dilmen: Galatasaray Kadıköy'e 42 puanla gelir Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'in Fenerbahçe maçına 42 puanla gelmeyi hedefleyeceğini belirtti.
10.02.2020 Galatasaray
Şenol Güneş'ten yabancı kuralı yorumu
Şenol Güneş'ten yabancı kuralı yorumu A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, NTV'de yayımlanan %100 Futbol programında önemli açıklamalarda bulundu.
18.08.2019 Futbol
TFF Başkanı Nihat Özdemir: Bütün kulüplere ödemelerini gerçekleştirdik
TFF Başkanı Nihat Özdemir: Bütün kulüplere ödemelerini gerçekleştirdik Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yayın krizini nasıl çözdüklerini açıklayan Özdemir, ''14 toplantının sonunda anlaşmaya vardık ve sözleşmeyi imzaladık. Bugün de ödemeyi yaptılar. Biz de bütün kulüplere ödemelerini gerçekleştirdik.'' dedi.
6.08.2019 Süper Lig
Rıdvan Dilmen'den Frey'e sert sözler: Antrenmana bile çıkamaz
Rıdvan Dilmen'den Frey'e sert sözler: Antrenmana bile çıkamaz Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, Atiker Konyaspor'la karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik skorla sonuçlandı. '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Atiker Konyaspor karşılaşmasını değerlendirdi
17.02.2019 Süper Lig
Aziz Yıldırım: "Ali Koç en az 6 yıl kalmalı!"
Aziz Yıldırım: "Ali Koç en az 6 yıl kalmalı!" Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında flaş bir açıklamada bulundu. Dilmen, Aziz Yıldırım ile röportaj yaptıklarını ve henüz yayınlanmayan bu programın içinde 'Ali Koç' hakkında konuştuklarını dile getirdi
12.08.2018 Fenerbahçe
"Beşiktaş 6'da 6 yapsa bile..."
"Beşiktaş 6'da 6 yapsa bile..." Rıdvan Dilmen Yüzde 100 futbol programında Beşiktaş - Göztepe maçını yorumladı.
7.04.2018 Beşiktaş
Rıdvan Dilmen "Afrin ele geçirildi" altyazısını görünce...
Rıdvan Dilmen "Afrin ele geçirildi" altyazısını görünce... NTV'de Başakşehir - Beşiktaş maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen "Afrin merkezi ele geçirildi." altyazısıyla mest oldu: Hepsini tebrik ediyoruz.
19.03.2018 Süper Lig
Dilmen'den büyük övgü! "Barcelona'da oynar"
Dilmen'den büyük övgü! "Barcelona'da oynar" Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Trabzonspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi.
5.03.2018 Beşiktaş
Rıdvan Dilmen'den kırmızı kart yorumu! Belhanda...
Rıdvan Dilmen'den kırmızı kart yorumu! Belhanda... Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray'ın Antalyaspor'u mağlup ettiği maçı değerlendirdi.
12.02.2018 Galatasaray
İşte NTV Spor'un yerine gelen kanal...
İşte NTV Spor'un yerine gelen kanal... Türkiye'nin önde gelen spor kanallarından NTV Spor, geçtiğimiz günlerde yayın hayatını sonlandıracağını açıklamıştı. NTV Spor’un kanalının satışı için Discovery Communications ile anlaşmaya varılmıştı. NTV Spor'un yerine gelecek yeni kanal belli oldu...
5.02.2018 Televizyon
"14'te 14 yapabilecek tek takım..."
"14'te 14 yapabilecek tek takım..." Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTVSpor'da Demir Grup Sivasspor-Galatasaray maçını değerlendirdi. Dilmen 14'te 14 yapma potansiyeline sahip tek takımın Beşiktaş olduğunu açıkladı.
4.02.2018 Galatasaray
Dilmen transferi açıkladı!
Dilmen transferi açıkladı! NTV Spor'da yayınlanan % 100 Futbol programında konuşan Dilmen, Beşiktaş, G.Saray ve F.Bahçe'yla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
20.01.2018 Galatasaray
Rıdvan Dilmen yayına çıkamadı
Rıdvan Dilmen yayına çıkamadı Fenerbahçe-Karabükspor maçı sonrası NTVSPOR'u açan futbolseverler önemli bir sürprizle karşılaştı. Rıdvan Dilmen, Yüzde 100 Futbol Programı'na katılamadı.
19.12.2017 Spor Magazin
Rıdvan Dilmen: Galatasaray için asıl tehlike şimdi başlıyor
Rıdvan Dilmen: Galatasaray için asıl tehlike şimdi başlıyor Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçını değerlendirdi.
17.12.2017 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, %100 Futbol Özel'in konuğu oldu.
12.11.2017 Futbol
Dilmen: G.Saray'a edepsizlik yapmam
Dilmen: G.Saray'a edepsizlik yapmam NTVSpor'da yayımlanan %100 futbol programında Galatasaraylı taraftarların tepkisini çeken Rıdvan Dilmen, Kırmızı Çizgi'ye bağlanarak açıklama yaptı.
4.11.2017 Galatasaray
Rıdvan Dilmen'den penaltı yorumu!
Rıdvan Dilmen'den penaltı yorumu! Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 10. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup Beşiktaş hakkında çarpıcı yorumlar yaptı.
28.10.2017 Beşiktaş
Rıdvan Dilmen derbi yorumu
Rıdvan Dilmen derbi yorumu Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Konyaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.
18.09.2017 Futbol