POMEM mülakat sonuçları! Polislik sınav sonuçları açıklandı mı? 27. Dönem POMEM sonucu sorgulama ekranı!
POMEM mülakat sonuçları! Polislik sınav sonuçları açıklandı mı? 27. Dönem POMEM sonucu sorgulama ekranı! 27. dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı. Polis Akademisi (PA) polislik sınav sonuçlarını internet sitesinden duyurdu. Adaylar mülakat sonuçlarını Polis Akademisi’nin https://www.pa.edu.tr/ adresinden öğrenebilecek. İşte 27. Dönem POMEM sonucu sorgulama ekranı!
2.11.2021 Personel Alımı
31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? 31. dönem POMEM başvuru şartları açıklandı mı, yaş sınırı var mı, POMEM 31. dönem kontenjan dağılımı belli mi?
31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? 31. dönem POMEM başvuru şartları açıklandı mı, yaş sınırı var mı, POMEM 31. dönem kontenjan dağılımı belli mi? 31. Dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman, 2024 yeni polis alımı başvuruları başladı mı? Polis olmak isteyenler polis alımı ile ilgili aramalarını arttırdı. 31. Dönem POMEM başvurularının ne zaman başlayacağını sorgulayan adaylar Polis Akademisi duyuru sayfasını sık sık ziyaret ediyor. En son 29. ve 30. Dönem Pomem Eğitimine Silahaltında Bulunması Nedeniyle Kayıt Yaptıramayan Adaylar için duyuru yayımlandı. İşte 31. dönem POMEM başvuru tarihi 2024 ile ilgili ayrıntılar…
1.03.2024 Çalışma Hayatı
POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı? POMEM ne zaman açıklanacak? POMEM sözlü mülakat sonucu sorgulama ekranı!
POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı? POMEM ne zaman açıklanacak? POMEM sözlü mülakat sonucu sorgulama ekranı! Binlerce aday bekliyor! 27. Dönem Polis Akademisi sözlü mülakat sonuçları için gözler Polis Akademisi Başkanlığı'na çevrildi. Lisans mezunu (5.440) erkek, (960) kadın, ön lisans mezunu (1.360) erkek, (240) kadın olmak üzere toplamda 8 bin polis alımının gerçekleştirilecek. Peki, POMEM ne zaman açıklanacak? POMEM sözlü mülakat sonucu sorgulama ekranı!
24.10.2021 Gündem
Bu sabah değişti! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren karar
Bu sabah değişti! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren karar Resmi Gazete'de yayımlanan yeni karara göre, 'Polis Meslek Eğitim Merkezleri Giriş Yönetmeliğinde', 'Polis Meslek Yüksekokulları Giriş Yönetmeliğinde', 'Polis Akademisi Başkanlığı Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde', 'Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliğinde' ve 'Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Temin Yönetmeliğinde' değişiklik yapıldı.
8.11.2019 Gündem