Gazete Vatan Logo

Ziraat bankası destek kredisi sorgulama sonucu öğrenme - Ziraat Bankası 10000 TL kredi başvurusu sorgulama ekranı

Corona virüsü salgının yarattığı olumsuz ekonomiden etkilenen vatandaşlar için kamu bankaları 6 ya geri ödemesiz 10 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi veriliyor. Temel İhtiyaç kredisi başvurusunu Ziraat Bankası’ndan yapanlar ile Ziraat Bankası Bireysel Temel İhtiyaç Kredisine başvuru yapmak isteyenlerin araştırmaları devam ediyor. İşte Ziraat Bankası Temel İhtiyaç Kredisi başvuru sonucu öğrenme ile Ziraat Bankası 10000 TL kredi başvurusu sorgulama detayları…

Ziraat bankası destek kredisi sorgulama sonucu öğrenme - Ziraat Bankası 10000 TL kredi başvurusu sorgulama ekranı

Ziraat Bankası 10000 TL kredi başvurusu yapmak isteyenlerin, Ziraat Bankası 10 bin TL Bireysel Destek İhtiyaç Kredisi başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası 6 ay geri ödemesiz kredi şartları nelerdir? Sorularına yanıt aramaya devam ederken, 10 bin TL destek kredisi başvurusunda bulunanların da başvuru sonuçları açıklanmaya devam ediyor. Corona virüsü salgınından ekonomik olarak etkilenen vatandaşları rahatlatma amacı taşıyan temel ihtiyaç kredisi desteği sürüyor. Ziraat Bankası Temel İhtiyaç Kredisi başvuru sonucu öğrenme - Ziraat Bankası 10000 TL kredi başvurusu sorgulama

ZİRAAT BANKASI TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU SONUCU ÖĞRENME

İnternet şube veya Ziraat mobil uygulamadan Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredi kullanmak mümkün.

Bankkartınız ve kart şifreniz varsa https://bireysel.ziraatbank.com.tr (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden ya da Ziraat Mobil uygulamamızdan "Hemen Başvur" seçeneği ile parolanızı oluşturabilir, Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredinizi kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kredinizi ATM'lerimizden Bankkartınızla veya Bankkartınız yoksa "Kartsız İşlemler-Diğer İşlemler-İhtiyaç Destek Kredi Ödemesi" seçeneğinden dilediğiniz zaman alabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI 10000 TL KREDİ BAŞVURUSU SORGULAMA

Kredi Başvurunuzun güncel durumunu Internet Şube, Ziraat Mobil uygulaması ve https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/bireysel-kredi-basvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirim (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden takip edebiliriniz.

ZİRAAT BANKASI TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Ziraat Bankası temel ihtiyaç kredisi için aylık hane halkı geliri 5 bin TL ve altında olan ücretliler, asgari ücretliler, emekliler, serbest meslek mensupları ve diğer orta ve düşük gelir grubunda yer alanlar başvurabiliyor.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama ise şu şekildedir:

Küresel ölçekte yaşanan ve ülkemizi de etkileyen COVID-19 salgınının ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle uygulamaya alınan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" tedbirleri doğrultusunda Ziraat Bankası olarak hane halkı geliri aylık 5.000,-TL ve altında olan bireysel müşterileri finansal açıdan desteklemek için yeni bir kredi uygulaması başlatıyoruz.

Haberin Devamı

Temel ihtiyaçlarını uygun şartlarda finanse edebilmeleri amacıyla Bireysel Müşterilerimiz;

10.000,-TL'ye kadar,

6 ayı ödemesiz dönemli, 36 ay vadeli,

Aylık Eşit Taksitli,

Kredi kullanabilecektir.

ZİRAAT BANKASI 10000 TL KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kredi başvuruları için öncelikle internet şube ve mobil şubeden, müşterinin internet şube veya mobil üyelikleri bulunmuyorsa da şubelerden gerçekleştirilebiliyor. Ancak, banka yetkilileri, salgın riski nedeniyle zorunlu olmadıkça şubeye gelinmemesi gerektiğini belirtiyorlar.

Bankalarca başvuru kanallarının açılması ve taleplerin toplanması sonrasında kredi kullandırılması uygun olarak değerlendirilen müşterilerin hesaplarına kredi tutarları aktarılacak olup müşteriler kredi tutarını ATM'lerden çekebilecek.

Haberin Devamı

BANKALARDAN SMS GELİYOR!

Krediye başvuru yapan kimselere bilgilendirme mesajları gelmeye başladı. Başvuru yapan vatandaşlara SMS yoluyla kredinin onaylanıp onaylanmadığı hakkında bilgi gönderilmeye başlandı.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Kredi Tutarı (TL)

Toplam Vade

Ödemesiz Dönem

Taksit Tutarı (TL)(Sonraki 30 ay boyunca)

10.000

36 ay

6 ay

376

7.500

36 ay

6 ay

282

5.000

36 ay

6 ay

188

10 bin TL için; İlk 6 ay geri ödeme yok, sonrasında 30 ay boyunca her ay 376 TL ödenecek.

7 bin 500 TL için; ilk 6 ay geri ödeme yok, sonrasında 30 ay boyunca her ay 282 TL ödenecek.

5 bin TL için; ilk ay 6 ay geri ödene yok, sonrasında 30 ay boyunca her ay 188 TL ödenecek.