Gazete Vatan Logo

Yollar saat kaçta kapanacak 15 Temmuz 2022, kapalı yollar kaçta açılacak? Macar Kardeşler, İtfaiye, Büyük Karaman, Horhor Caddesi kapanış saati!

15 Temmuz yollar saat kaçta kapanacak, açılacak? 15 Temmuz anma etkinliklerine katılacaklar ya da aracıyla devam ederken kapalı yollara denk gelmek istemeyenler yolların kapanış ve açılış saatlerini sorguluyor. Peki, Bugün yollar kaçta kapanıyor, kapalı yollar kaçta açılacak? Macar Kardeşler, İtfaiye, Büyük Karaman Caddesi kapanış ve açılış saati nedir? İşte kapalı olan yollar ve güzergahlar…

Yollar saat kaçta kapanacak 15 Temmuz 2022, kapalı yollar kaçta açılacak? Macar Kardeşler, İtfaiye, Büyük Karaman, Horhor Caddesi kapanış saati!

Yollar saat kaçta kapanacak 15 Temmuz 2022, kapalı yollar kaçta açılacak? FETÖ'cü teröristler tarafından 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimi halkın desteği ile engellendi. Darbenin 6. Yılında 15 Temmuz etkinlikleri düzenleniyor. Etkinlikler kapsamında da İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Aracıyla trafiğe çıkacak vatandaşlar ise arama motorlarına yönelerek hangi yolların kapalı olduğunu, saat kaçta kapanacağını ve açılacağını araştırmaya başladı. Peki, Bugün yollar kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor?

Yollar saat kaçta kapanacak, açılacak?

Valilik'ten yapılan açıklamada "Fatih Saraçhane'de 15 Temmuz'da düzenlenecek anma programı kapsamında saat 13.00 itibarıyla program bitimine kadar geçici olarak trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar aşağıya çıkarılmıştır" denildi.

Caddeler etkinliklerin sona ermesi ile trafiğe açılacak ancak saat henüz belli değil.

Bugün hangi yollar kapalı?

Macar Kardeşler Caddesi (İBB önünden çift taraflı kapatılacak)

İtfaiye Caddesi

Büyük Karaman Caddesi

Haberin Devamı

Kavalalı Sokak Macar Kardeşler istikameti

Dolap Caddesi Horhor Caddesi kesişimi kavşaktan Macar Kardeşler Caddesi

İstikametine Horhor Caddesi

Fevzipaşa Caddesi ve Akdeniz Caddesi Kesişimi Kavşaktan Saraçhane istikameti

15 Temmuz alternatif yollar

Atatürk Bulvarı

Akdeniz Caddesi

Balat Sahil Yolu

Vatan Caddesi