Gazete Vatan Logo

Yeter dizisinin 36. bölüm fragmanında Yekta hapisten kurtulabilecek mi?

Yeter'in 36. bölümünde heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yeter'in yeni bölümünde Miray Yekta'yı ziyarete geliyor ve kendisine inandığını söylüyor. Çift birbirlerine sarılırken Yekta susmanın kabul etmek olduğunu söylüyor? Hepsi Perşembe akşamı Yeter'de...

Yeter dizisinin 36. bölüm fragmanında Yekta hapisten kurtulabilecek mi?

Yeter'in 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeter'in yeni bölümünde Yekta Miray'a Selçuk'un yaşadığını söylüyor. Çocuklarının güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu belirten Yekta hapisten çıkmak için ne yapacak. Tüm gelişmeler Yeter dizisinin yeni bölümünde olacak.

Yapımcılığını Koliba Film'in, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, senaryosunu Vilmer Özçınar ve Nalan Merter Savaş'ın kaleme aldığı, başrollerini ise Pelin Karahan ve Yurdaer Okur'un paylaştığı Yeter'in soluk soluğa izleyeceğnizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'da Atv'de.

YETER 36. BÖLÜM FRAGMANI

YETER SON BÖLÜM ÖZETİ

Atlas ; son evladının da ölümüyle büyük bir çöküntü yaşamaktadır. Şüpheler onun üzerinden uzaklaşırken, yeni bulunan ipuçları katil olarak Yekta’yı işaret etmektedir.

Koşulsuz güven beklentisi içinde olan Yekta, Miray’ın ondan kuşkulandığının farkındadır. Bu hayal kırıklığına neden olur. Miray ise hem kendi, hem de Aylin’in ona emanet ettiği çocuklar için gerçeği öğrenmek zorundadır. Katil Yekta mıdır?

Yekta krizle kendi bildiği şekilde baş etmeye çalışır ancak attığı her adım görünmeyen bir el tarafından boşa çıkarılmaktadır.
Her zaman kendi için bir kurtuluş yolunu daha başta inşa eden Yekta, Atlas’ın teklifiyle ilk defa çıkışsız kalır. Önünde iki seçenek vardır. Ya cesaret edip özgürlüğe yürüyecek ya da çocukları için esarete teslim olacaktır. Tıpkı bugüne kadar Aylin’e yaşattığı gibi…

Haberin Devamı