Gazete Vatan Logo

Yeni Gelin’de bu hafta neler olacak?

Show TV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı günden beri büyük ilgi uyandıran Yeni Gelin dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Yeni gelin dizisinin yeni bölümü şimdi heyecanla bekleniyor. Dizinin yeni bölümü ve 5. Bölüm fragmanı ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yeni Gelin’de bu hafta neler olacak?

Yeni gelin dizisinin yeni bölümünde Bella, üstüne atılmış olan iftiradan neyse ki kurtuluyor. Ancak Hazar’ı affetmesi çok da kolay olmayacak gibi görünüyor. Çünkü Bella, sevdiği adam ondan şüphelendiği için çok yaralanıyor. Hazar ise Bella’ya kendini affettirebilmek için büyük çaba sarf ediyor. Hazar’in işi hiç kolay değil. Çünkü aralarına bir sürü kişi giriyor. Dilan ise Hazar ve Bella’yı ayırabilmek için elinden geleni yapıyor. Bella her ne kadar Dilan’a iyi niyetle yaklaşsa da bu Dilan’ının işlerini biraz daha kolaylaştırmaktan başka işe yaramıyor. Hatta Dilan’ın gayreti ile Bella ile Hazar ilişkisi adım adım ayrılığa doğru gidiyor.

YENİ GELİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Öte yandan konağın kadınları da kendi ilişkileri ile meşgul oluyorlar. Konağın kadınları Kalender Ağa’yı ellerinde tutabilmek için Kamilla’yı kullanıyorlar. Ancak hem konağın kadınlarının yeteneksizlikleri hem de Kamilla’nın kılavuzluğu yüzünden bu davranışları anca Kalender Ağa’yı kendilerinden soğutmaya yetiyor. Kamilla’nın olumsuz katkıları yalnızca konağın kadınlarına da olmuyor. Bella ile Hazar’ın arasındaki soğukluğu öğrenen Kamilla yaptığı hamle ile onları iyice büyük bir yol ayrımına getiriyor.

Haberin Devamı

Yeni Gelin dizisi yeni bölümü olan 5. bölümü ile 8 Nisan Cumartesi akşamı 20.00’de Show Tv ekranlarında seyircileriyle buluşacak!

Yeni Gelin Dizisinin 4. Bölümünde Neler Oldu?

Yeni Gelin dizisinin son yayınlanan bölümü olan 4. bölümünde Kalender Ağa’ya isyan eden konağın kadınları evi terk etmişti. Ancak Kalender Ağa’nın pişman olmasını isteyen konağın kadınları maalesef kendileri pişman olmuşlardı. Çünkü başlarına hiç beklemedikleri belalar gelmişti. Konakta ise o sıralarda Kamilla rüzgarı esiyordu. Çünkü konağın kadınları evde olmadığı için Kamilla da Bella’ya yapılanları herkese ödetmek adına adeta ant içmişti. Tabii kadınların konakta olmayışını bir tek Kamilla fırsat bilmemişti. Bu iş Kalender Ağa’nın da işine yaramıştı ve özgürlüğünün tadını çıkarıyordu. Üstelik Kalender Ağa yanına dünürü Kamil’i de alıyordu. Ancak Kalender Ağa gönlünce bir gece geçirmek için dışarı çıktığında gittiği yerde de hanımları ile karşılaşmıştı ve işler iyice karışmıştı.

Haberin Devamı

Bir diğer yandan Möhteber, oğlunun bir sevgilisinin olduğunu öğrenmişti. Bu haber elbette Kağan’ın başını fazlasıyla ağrıtmıştı ancak ondan çok daha önemli bir durum daha vardı ortada. Bu olay aynı zamanda hiçbir şeyden haberi olmayan masum Bella’nın da başına patlamıştı. Bella’nın bu altında kaldığı itham onu çok üzmüştü. Aynı zamanda delicesine sevdiği Hazar’ın da bunlara inanması Bella’nın ona karşı güvenini oldukça fazla sarsmıştı. Tüm bunların sonunda Hazar ile Bella ilişkisinde çatırdamalar başlamıştı.