Gazete Vatan Logo

Yeni Gelin 9. bölüm fragmanı yayınlandı!

Dizilerde birbirini seven kişilerin kavuşmaya çalışma hikayelerini izleriz. Bu süreçte yaşanan zorluklar ve mücadeleler ekrana gelir. Yeni Gelin dizisinde tüm zor koşullara rağmen bir araya kolayca gelebilmiş biri Türk diğer yabancı olan bu çiftin hikayesini izliyoruz. Yeni Gelin dizisinde aşıkların kavuşmasındaki zorluklar değil de, kavuştuktan sonra yaşanan zorluklar ve mücadeleler ekrana geliyor.

Yeni Gelin 9. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yeni Gelin dizisi Show Tv’nin yeni olan dizilerinden biri olmasına rağmen iyi bir izleyici kitlesine de sahip. Her hafta Bella’nın yaşayacaklarını büyük bir heyecanla bekleyen dizinin fanları çok geçmeden 9. Bölüm fragmanına da kavuştu.

YENİ GELİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yeni Gelin 9. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Nazgül kendisini vurunca hemen hastaneye kaldırılıyor. Hastanede doktor Kağan’a baba olacağı müjdesini veriyor. Kağan bu duruma sevinse de Elmas ondan hesap soruyor. Nazgül ise bir bebek de sen yap diye Bella’yı yüreklendiriyor. Bella da bu konuda Hazar ile konuşuyor. Hazar ise baba olma konusunda çok heyecanlanıyor. Kalender Ağa da yeni gelin adayı Elmas’ın evden gönderilmesi için kadınlarına emir veriyor. Kadınlar türlü türlü işler ile Elmas’ı hayatından bezdirmeye çalışıyorlar. Güzel havadan fırsat ile pikniğe giden konak ahalisinin komik anları ve Hazar ile Bella’nın mutluluğu da ekranlara geliyor.

Yeni Gelin dizisinin yeni bölümünde evde yaşanacaklar büyük bir heyecanla bekleniyor. Yeni Gelin 9. Bölüm 6 Mayıs Cumartesi günü 20.00’de Show Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Haberin Devamı

Yeni Gelin 8. Bölümde Neler Oldu?

Yeni Gelin dizisinde son bölümde neredeyse herkes hapishanedeydi. Sırasıyla herkes bir takım suçlardan dolayı kısa süreli de olsa hapishaneye yolunu tuttu. Konakta kimse kalmamıştı. Bu durumu Kağan Ağa fırsata çevirmeye çalıştı. Elmas’ı eve getirdi. Elmas’ın yeni gelin olarak eve gelmesine kimse sevinmedi. Ne konağın kadınları ne de Kalender Ağa; Elmas’ı istemedi. Bu sevdadan vazgeçmesi için Kalender Ağa; oğlunu işten kovdu. Bu sayede onun aklının başına gelmesini sağlamaya çalıştı. Bir tek Bella bir umut artık yeni gelin kendisi olmayacağı için baskıdan kurtulacağını sandı. Fakat Elmas yeni gelinin evde yaptıklarını yapmadı. Bella gibi yumuşak ve saf olmayan Elmas konağa gelmesinin altında başka nedenler olabileceğinin sinyallerini verdi. Nazgül ise ihanetin ve kumanın acısı ile fazla yapamadı. Bu duruma ne kadar engel olmaya çalışsa da başarılı olamayan Nazgül, çareyi ölümde buldu. Bella bu durumu anlayıp hissetti ve konaktakileri uyardı. Konaktakiler ise kendi meseleleri ile o kadar meşgullerdi ki ona kulak asmadılar. Nazgül ise silah ile kendini vurarak Kağan hiç ummadığı bir ders verdi.

Haberin Devamı