Gazete Vatan Logo
GündemVahşet! Telefonu açmadığı için eşini katletti

Vahşet! Telefonu açmadığı için eşini katletti

Vahşet! Telefonu açmadığı için eşini katletti

Malatya’da Selma Ö., cep telefonuna cevap vermediği gerekçesiyle eşi Mehmet Ö. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, öğle saatlerinde Konak Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Ö., iddiaya göre eşi Selma Ö.'yü, cep telefonuyla aradı ancak yanıt alamadı. Bu duruma öfkelenen Mehmet Ö., eve gidip eşi Selma Ö. ile tartışmaya başladı.

Vahşet Telefonu açmadığı için eşini katletti

Tartışmanın büyümesiyle Mehmet Ö. mutfaktan aldığı bıçakla eşine saldırdı. Selma Ö. kanlar içerisinde yığılırken, sesleri duyanların ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Selma Ö.'nün hayatını kaybettiği belirlendi.

Vahşet Telefonu açmadığı için eşini katletti

Olay sonrası kaçan Mehmet Ö. ise evlerine yakın bölgede jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bir çocuk annesi Selma Ö.'nün cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Vahşet Telefonu açmadığı için eşini katletti

Sizin İçin Seçtiklerimiz