Gazete Vatan Logo

Üç ayrı kentte üç otobüs devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Ankara, Isparta ve Kırşehir'den peş peşe kaza haberleri geldi. Üç ayrı otobüsün devrildiği kazalarda 3 kişi öldü, 57 kişi yaralandı.

Üç ayrı kentte üç otobüs devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Yoğun kar yağışı sonrası üç ayrı kentten kaza haberi geldi. İlk kaza Kırşehir'de meydana geldi. Kırşehir'den Ankara yönüne giden ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 62 AR 671 plakalı yolcu otobüsü, Akpınar ilçesi yakınında kar ve tipi nedeniyle yoldan çıkarak devrildi. Daha sonra bölgeye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), 112 Acil Servis ve jandarma görevlileri sevk edildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi yaşamını yitirdi, 20 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

İKİNCİ KAZA HABERİ ANKARA'DAN GELDİ

İkinci aza, sabaha doğru Ankara-Şereflikoçhisar karayolunun 118'inci kilometresinde meydana geldi. Seyfettin T. idaresindeki 33 APJ 32 plakalı yolcu otobüsü kar yağışının da etkisiyle kayganlaşan yolda devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre, 20 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza bölgesine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar burada yapılan ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Karayolundaki ulaşım jandarma tarafından kontrollü olarak sağlanırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

BİR OTOBÜS KAZASI DA ISPARTA'DAN

Isparta'nın Yalvaç ilçesi yakınlarında kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada, 17 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye Yalvaç, Şarkikaraağaç, Gelendost ve Senirkent ilçelerinden çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, bölgedeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.