Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var?- 3 Ağustos Perşembe

TV8 yayın akışı 3 Ağustos Perşembe günü Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle yayına başlıyor. Ardından eğlenceli program Oynat Bakalım TV8 ekranlarına geliyor. Yayın akışı Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Güle Güle Oturun programlarıyla devam ediyor. Öğle vakitlerine gelindiği zaman Yaşamdan Hikayeler ve Gerçeğin Peşinde izleyicileri ekrana kilitliyor. Akşam kuşağında ise TV’de ilk kez yayınlanacak olan Küçük Ortak sinema filmi yayınlanıyor. TV8 3 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var?- 3 Ağustos Perşembe

TV8 yayın akışı 3 Ağustos Perşembe günü 07.00’da Günaydın Doktor programının yepyeni bölümüyle başlıyor. Hilal Ergenekon ve Dr.Onur Kulaksızoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen programda sağlığa dair her şey konuşuluyor. Yüz bakımdan iç hastalıklara kadar tüm sağlık konuları Günaydın Doktor’da! Günaydın Doktor’un ardından Furkan Dede’nin sunumuyla ekrana gelen Oynat Bakalım yayınlanıyor. Gülmeye doyacağınız eğlenceli videoların gösterildiği program 08.15’te TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Oynat Bakalım biter bitmez çocukların vazgeçilmez çizgi filmi Maşa İle Koca Ayı yayınlanmaya başlıyor.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11.15’te Selim Yuhay’ın sunuculuğunu yaptığı Güle Güle Oturun programı yayına geliyor. Güle Güle Oturun programının her bölümünde yeniden yapılmak üzere bir ev seçiliyor ve bu evin seçilen odası Selim Yuhay tarafından yeniden yaratılıyor. Tadilat yapılan evin önce ve sonrası gösterilince inanamayacaksınız.

12.45’te Yaşamdan Hikayeler programı canlı yayınıyla yayın akışında yerini alıyor. Lütfiye Pekcan'ın sunduğu programda gerçek yaşam hikayeleri konu alınıyor. İhanet, aşk, ayrılık ve evlat acısı gibi insana zor gelen tüm konular Lütfiye Pekcan’la Yaşamdan Hikayeler’de! Yaşamdan Hikayeler’in ardından Gerçeğin Peşinde canlı olarak yayına başlıyor. Gerçeğin Peşinde programı Serap Paköz tarafından sunuluyor. Programda faili meçhul cinayetler çözülmeye çalışılıyor. Yıllardır çözülemeyen cinayetlerden ipuçları ve düğümün yavaş yavaş çözülmesi Gerçeğin Peşinde programında, Gerçeğin Peşinde 16.15’te TV8 ekranlarında!

Haberin Devamı

20.00’da izleyicilerin merakla beklediği TV’de ilk kez yayınlanacak olan yerli sinema filmi Küçük Ortak ekrana geliyor. Küçük Ortak filmi romantik komedi türünde hayata geçirilmiş bir film olarak karşımıza çıkıyor. Başrollerini Gizem Karaca ve Keremcem’in paylaştığı filmde bir reklam ajansında çalışan Ceren’in hayatına giren bir çiçekçi ile hayatının seyrinin tamamen değişmesi konu alınıyor. TV’de ilk kez yayınlanacak Küçük Ortak filmini 20.00’da TV8 ekranlarında sakın kaçırmayın!

Haberin Devamı

00.15’te sabah kuşağında büyük ilgi gören Yaşamdan Hikayeler programının tekrar bölümü yayınlanıyor. Yaşamdan Hikayelerden sonra sabah kuşağının bir başka önemli programlarından Gerçeğin Peşinde’nin tekrar bölümü yayınlanıyor. Sabah kuşağında programlara yetişemeyenler gece saatlerinde programın tekrar bölümünü izleyebilirler. Son olarak yayın akışı Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın daha önce yayınlanmış bir bölümünün tekrar yayınıyla bitiyor.