Gazete Vatan Logo

TC No İle SSK Hizmet Dökümü Gün Sorgulama

SSK 4A hizmet dökümü almak için E-SGM portalına giriş yapılmalıdır. SSK hizmet dökümü alma ve SSK gün sorgulama işlemleri için haberin devamını okuyabilirsiniz.

Sigorta ile ilgili tüm ülke genelinde yoğunluk olduğu için bu konuda internet üzerinden de hizmetler sunulmaya başlanmıştır. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından online olarak sunulan bu imkanlar dahilinde vatandaşlar herhangi bir kuruma giderek sıra bekleme derdi yaşamadan, internet üzerinden istediği bilgilere ulaşması mümkündür. Bu hizmetlerden yararlanmak isteyenlerin Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından oluşturulan bu E-SGM portalına giriş yapılması yeterlidir. Böylelikle SSK 4A hizmet dökümü, ssk gün sorgulama, emeklilik hizmet bilgisi gibi tüm hizmetlere giriş yapıldıktan sonra E-SGM portalı üzerinden ulaşılabilmektedir.

SSK AYLIK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA

Bu bakımdan sigortaları ile ilgili bilgi almak isteyen kişilerin ilk olarak E-SGM portalı girişinde yer alan bilgileri girmesi gerekmektedir. Bu bilgilerin girilmesi ile birlikte, E-SGM portalına erişim sağlanabilecektir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken nokta, bilgilerin doğru bir şekilde girilmesidir. Kimin sigorta bilgilerine ulaşılmak isteniyorsa, o kişinin kimlik bilgileri bu ekrandaki ilgili alanlara girilmelidir. Böylelikle o kişinin sigortası bilgileri ile ilgili tüm sorgulama ekranları hazırlanacaktır.

Haberin Devamı

Sadece SSK 4A hizmet dökümü için değil, diğer sigorta işlemlerinde de bu portaldan yardım almanız mümkündür. SSK 4A hizmet dökümü almak isteyen kişilerin giriş yaptıktan sonra menüde yer alan hizmet bölümünü kullanması gerekmektedir. Bu hizmet bölümünde yer alan 4A bağlantısına tıklamanız ile birlikte, ilgili sigorta dökümüne ulaşabilirsiniz. Bu bakımdan SSK 4A hizmet dökümü alma işlemleri oldukça kolay ve kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilebilmektedir. Bu bakımdan sigortası ile ilgili bu şekilde bilgi almak isteyen herkes, bu adımları takip ederek SSK 4A hizmet dökümü alma işlemlerini tamamlayabilmektedir.

Tüm bu bilgiler doğrultusunda SSK 4A hizmet dökümü ile birlikte sigortanın takip işlemleri yapılabilmektedir. Bunun için herhangi bir ücret vermenize gerek olmadığı gibi üyelik işlemleri de gerekmemektedir.

Haberin Devamı