Gazete Vatan Logo

Survivor'da son ödül oyunu! Survivor 2018 yeni bölüm tanıtımı...

Survivor'da bu akşam son ödül oyunu oynanacak. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Survivor son bölümde yarı finalistler belli oldu. Survivor 2018 yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı. İşte yarışmadaki heyecan dolu gelişmeler...

Survivor'da son ödül oyunu! Survivor 2018 yeni bölüm tanıtımı...

Survivor'da nefesler tutuldu ve final günü için geri sayım başladı. Heyecanın gitgide yükseldiği ve hırsın arttığı Survivor'da bu akşam neler yaşanacak? Son ödül oyununu hangi yarışmacılar kazanacak?

SURVİVOR YENİ BÖLÜM TANITIMI

ÖDÜL OYUNU KİMİN OLDU?

Survivor'da dün akşam Nusr-et oyunu oynandı. Oldukça büyük bir heyecana sahne olan oyunu kadınlarda Nagihan, erkeklerde ise Adem kazandı. Nagihan ödüle Damla'yı, Adem de Turabi'yi götürdü ve yarışmacılar büyük bir ziyafet çekti.

SURVİVOR'DA YARI FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

Survivor'da bu akşam ikinci Kıbrıs yarı finalisti de belli oldu. Sevilen yarışmada bu akşamki 2. Kıbrıs yarı finalistini belirleyecek olan yarışmanın finalinde Anıl ve Nagihan karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan oyunu Anıl kazandı ve 2. yarı finalist oldu. Böylelikle Kıbrıs'a giden ilk isimler Anıl ve Hilmi Cem oldu.

Survivor'da iletişim oyunu sonrası merakla beklenen Kıbrıs yarı finaline ilk kimin kalacağının belirleneceği oyun oynandı. Büyük bir heyecana sahne olan oyunun finaline Nagihan'la karşılaşan Hilmi Cem İntepe, beklenmedik bir galibiyete imza attı ve Kıbrıs yarı finaline kalan ilk isim oldu.

Haberin Devamı