Gazete Vatan Logo

Survivor'da bu hafta kim elendi? Survivor 2018 yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!

Survivor'da bu hafta kim elendi? Sorusunun yanıtı dün akşam belli oldu. Heyecan dolu bir ada konseyinin ardından Survivor'a veda eden isim takım arkadaşlarını gözyaşlarına boğdu. Son bölümün hemen ardından Survivor 54. yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı.

Survivor'da bu hafta kim elendi? Survivor 2018 yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!

Survivor 2018 yarışmasında heyecan dolu ve nefes kesen gelişmeler devam ediyor. Büyük bir atağa geçen Gönüllüler ödül oyununu 10-8 kazandı. Acun Ilıcalı haftanın performans birincilerini de açıkladı. Bu hafta Survivor adasına veda eden isim kim oldu? İşte tüm merak edilenler...

HAFTANIN PERFORMANS BİRİNCİLERİ AÇIKLANDI!

Erkeklerde birinci olan isim Hakan; ikinci isim ise Anıl oldu. Kadınlarda birinci olan isim Birsen; ikinci olan isim ise Nagihan oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta eleme potasında Sahra, Mustafa Kemal ve Adem eleme potasında yer alıyor. Dün akşam yapılan konseyde en az SMS oyunu alarak yarışmaya veda eden isim belli oldu. Bu hafta Survivor'da elenen isim Sahra Işık oldu.

SMS OYLAMASINDA FLAŞ BİR DEĞİŞİKLİK YAŞANDI

Acun Ilıcalı açıkladı: Bu akşam sürpriz bir konsey yapılacak. Sembol finallerinin ardından yapılacak konseyde toplu oylama yapılacak. Bunun sebebi bundan sonra dominicte sadece bir kez daha oylama yapılacak. Hızlandırılmış çekimler sonrası başka oylama yapılmayacak. Toplu oylama salı akşamı başlayacak Cuma akşamı sona erecek. Ondan sonra bir kez daha olacak ve başka olmayacak.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2018 54. YENİ BÖLÜM TANITIMI