Gazete Vatan Logo

Survivor sürgün adası nedir? Survivor'da sürgün adasına kimler gitti?

Survivor 2022 All Star'da ilk hafta geride kaldı. Bugüne kadar yayımlanmış tüm sezonların birbirinden iddialı yarışmacıları ile yeni sezona merhaba diyen Survivor All Star'da heyecan bu yılda da sürüyor. Yarışmacılar ada koşullarına alışmaya çalışırken Survivor 2022'nin yeni kuralları da heyacanı bir kat daha arttırdı. Acun Ilıcalı, ada konseyinde yarışmacılara beklenmedik bir kuralı duyurdu. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı sürgün adası uygulaması ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Survivor sürgün adası nedir? Survivor sürgün adasın nerede, nasıl bir yer? Survivor'da sürgün adasına kimler gitti? Sürgün adasının kuralları neler? Survivor eleme adaylarını sürgün adasında neler bekliyor? İşte Survivor 2022'nin sürgün adası ve hakkında merak edilenler...

Survivor sürgün adası nedir? Survivor'da sürgün adasına kimler gitti?

Survivor 2022 All Star kadrosuyla yeni sezona resmen başladı! Survivor 2022'ye çılgın bir başlangıç yapan Acun Ilıcalı ve ekibi, birbirinden iddialı yarışmacıları şaşırmaya devam ediyor. Survivor'da ilk hafta geride kalırken, Acun Ilıcalı'nın açıkladığı sürgün adası ve kuralları da gündem olmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı Survivor'da yeni sezona beklenmedik bir sürprizle başladı. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı sürgün adası uygulamasını pek çok kişi merak ediyor. Peki, Survivor sürgün adası nedir? Survivor sürgün adasın nerede, nasıl bir yer? Survivor'da sürgün adasına kimler gitti? Sürgün adasının kuralları neler? Survivor eleme adaylarını sürgün adasında neler bekliyor? İşte Survivor 2022'nin sürgün adası ve kuralları...

SURVİVOR SÜRGÜN KAMPI NEDİR, NASIL OLACAK?

Survivor 2022 All Star'ın ilk bölümünde Acun Ilıcalı yarışmanın yeni kurallarını açıkladı. Survivor'da bugüne kadar uygulanmamış 'sürgün kampı' uygulaması getirildi. Yeni kurala göre, dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan eleme adayı seçilen kişi, eleme gününe kadar takım arkadaşlarından ayrı bir yerde kalacak ve oyunlara katılamayacak. Toplam 4 gün sürecek olan sürgün kampına her gün birer eleme adayı eklenerek toplam 4 kişi sürgün kampında yaşayacak. Beşinci günde ise 4 kişi arasından biri adaya veda edecek.

Haberin Devamı

"Survivor'da bu yıl ilk haftaya mahsus olmak üzere 'sürgün kampını' başlatıyoruz. 3. ve 4. yarışmacı da sürgün kampına gittikten sonra bu 4 yarışmacıdan biri Survivor'a veda edecek. Hiçbir şekilde oyunlara girilemeyecek. 4 gün boyunca bu arkadaşlar kimseyle iletişim kurmayacak."

SÜRGÜN ADASININ KURALLARI NE?

- Sürgün adasında yarışmacılar, hiçbir şekilde oyunlara giremeyecekler.

- Yarışmacılar hiçbir şekilde diğer yarışmacılarla iletişim kuramayacak.

- Sürgün adasında dört yarışmacı beraber kalacak.

- Sürgün adasında olanlar ödülden de faydalanmayacaklar, sadece günlük erzaklarını tüketebilecek.

- Tamamen ayrı bir yerde bir kamp olacak ve iletişim kurmak yok.

SURVİVOR SÜRGÜN ADASINA KİMLER GİTTİ?

2022 Survivor'ın ilk eleme adayı Ünlüler Takımından Birsen oldu. Ardından Sercan adaya gönderildi. Üçüncü Dokunulmazlı oyununda ise Gönüllüler Takımından Gizem oldu. Son aday ise Hikmet oldu.

Haberin Devamı

PERFORMANS BİRİNCİLERİNE AVANTAJ!

Acun Ilıcalı ikinci değişikliği de şu sözlerle açıkladı: İkinci radikal değişiklik de şu artık performans birincilerine daha çok avantaj sağlıyoruz. Performansı iyi olan yarışmacılar dokunulmazlık sahibi olacak. Her hafta ilk dokunulmazlık akşamındaki konseye kadar son bir haftanın performansına bakacağız. Kendinizi güven altına alma şansınız olacak. Çok başarılıysanız Survivor'da elenme ihtimaliniz azalacak.