Gazete Vatan Logo

Survivor erzak oyununu kim kazandı? İşte 3 Nisan Survivor detayları…

Survivor’un dün akşam ekranlara gelen yeni bölümünde adada ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor’un 35. bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımının yarışmacıları erzak ödülünü almak için karşı karşıya geldi. Parkurda kıyasıya rekabet eden survivor yarışmacılarının mücadelesi nefes kesen anlara sahne oldu. Peki, Survivor erzak oyununu kim kazandı? Survivor ödül (erzak) oyununu hangi takım kazandı? İşte, 3 Nisan Survivor erzak ödülünü kazanan takım ve son bölümde yaşananlar…

Survivor erzak oyununu kim kazandı? İşte 3 Nisan Survivor detayları…

Survivor 2020’nin dün akşam ekranlara gelen yeni bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı erzak oyununda kıyasıya rekabet etti. Erzak ödülünü alıp daha sonraki oyunları garantilemek isteyen oyuncuların mücadelesi nefes kesti. Peki, Survivor erzak oyununu kim kazandı? İşte, 3 Nisan Survivor ödül oyununu kazanarak erzak ödülünü kazanan takım…

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'un dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Survivor oyuncularının erzak yiyecek ödülü mücadelesi ekranlara geldi. Oyundan önce seçim avantajını elde etmek isteyen takımlar parkura üçer erkek, ikişer kadın yarışmacı ile çıktı. Bayrak yarışı şeklinde takım halinde oynanan avantaj oyununda kazanan takımı son atışlar belirledi. Tereyağı, peynir, ekmek, patatesten oluşan erzak ödülünü almak için yarışmacılar ter döktü. Survivor erzak ödülünü bu hafta 10'a 6 ünlüler takımı kazandı.

ERKEKLERDE EN İYİLER ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da erkeklerde haftanın en iyiler ödülü oynandı. Oyun Sercan ve Barış arasında yaşandı. Kafa kafaya giden oyun sonunda en iyiler ödülünü Barış kazandı.

Haberin Devamı

KADINLARDA EN İYİLER ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 35. bölümde performans birincileri olan Ünlülerden Aycan ile Gönüllülerden Evrim, en iyiler oyununda karşı karşıya geldi. İki arkadaşlarını daha ödüle götürmek için mücadele eden yarışmacılardan bu hafta ödülü kazanan isim Aycan oldu.