Gazete Vatan Logo

Survivor eleme adayları belli oldu! Survivor'a bu hafta kim veda edecek?

Survivor'ın bu haftaki eleme adayları açıklandı. Survivor 2017 Mart ayının ilk elemesi yarın gerçekleşecek. Peki adaya ve hayallerine veda eden kişi kim olacak. Survivor eleme potasına bu hafta kimler girdi? İşte tüm merak edilenler...

Survivor eleme adayları belli oldu! Survivor'a bu hafta kim veda edecek?

Survivor'da bu haftanın eleme adayları belli oldu. Salı akşamı gerçekleşecek olan aday konseyinde Survivor yarışmasına en düşük oyu alan kişi veda edecek. Eleme potasındaki 4 kişi Sabriye, Adem, Tarık ve Çılgın Sedat olarak belirlendi. İşte Survivor 2017'de yaşanan son gelişmeler...

SURVİVOR'DA 4 ELEME ADAYI

Bu hafta ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ada konseyine çıktı. Tarık Mengüç kendi isteğiyle ismi en çok yazılan kişi oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi İlhan Mansız ise kendi ricası üzerine Sedat karputu'yu (Çılgın Sedat) Adem'in karşısına aday olarak gösterdiğini söyledi. Böylece Ünlüler takımından Sabriye, Adem, Tarık ya da Çılgın Sedat'tan bir kişi bu akşam yayınlanacak konse sonucunda Survivor adasına veda edecek...

Ödül oyununun ilk raundu!

Survivor 2017'de bu akşamki ödül oyununun ilk raundunda Sedat ile Bulut karşı karşıya geliyor. İşte 1-0 öne geçen takım.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Son eleme adayı belli oldu! Sembol sahibinin kararıyla...

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında, bireysel sembol oyununu kazanan İlhan, haftanın son eleme adayı olarak Sedat'ın adını söyledi

Haberin Devamı

Haftanın üçüncü eleme adayı belli oldu! Yapılan oylamanın ardından kim aday oldu?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında yapılan oylamanın ardından en ismi yazılan Tarık haftanın üçüncü eleme adayı oldu.

Acun Ilıcalı konseyde yaşananları yorumladı: 'Bu sezonun en ilginç oylaması!'

Survivor 2017'de haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında büyük bir sürpriz yaşandı. Survivor ünlüler takımı yenilgileri getiren bölünmenin ardından ada konseyinde 'gönüllü eleme' adayları ile Acun Ilıcalı'yı şaşırttı. Acun Ilıcalı, 'Bu sezonun en ilginç oylasına şahit olduk. Gerçekten şaşkınım. Çünkü ünlüler takımı iki tane gönüllü aday çıkardı ve takım adeta kozlarını paylaşacak" diyerek durumu yorumladı.

Teknede tansiyon yükseldi!

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler'de gerginlik iyice tırmandı. Bazı yarışmacılar teknede birbirlerine sert sözlerle yüklendi.

Haberin Devamı

Gönüllüler'de 'Yemek konseyi' gerçekleştirildi!

Gönüllüler Takımı yarışmacıları bu sefer elenmesini istedikleri kişinin değil de en çok sevdikleri yemeğin ismini yazdılar.

Ünlüler adasında gruplaşmayı kim başlattı?

Survivor Panorama'da izleyiciye yöneltilen bu sorunun cevabına Semih Öztürk'ten ilginç yorumlar geldi.

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?
Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi.
Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması. Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var.
Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”
ADEM KILIÇÇI KİMDİR?
Adem Kılıçcı, (d. 18 Nisan 1986, Ağrı), Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir.
21 Ocak 2017 yılında yayınlanan 2017 Survivor kadrosuna alınmış ve Ünlüler takımında yarışmaktadır.
TARIK MENGÜÇ KİMDİR?
Tarık Mengüç, Türk şarkıcı ve söz yazarı.
Çingene asıllı olan Mengüç, bu kültürü yansıtan şarkılarıyla tanınmaktadır. 2004'te yayınlanan Şakşuka adlı albümünde seslendirdiği ve albümle aynı isimi taşıyan şarkıyla çıkış yapmıştır. Askerlik görevini, İzmir Ege Ordu komutanlığı ve Denizli Orduevi'nde yaptı.
Tarık Mengüç, müzik hayatına atılmadan önce hayatını devam ettirebilmek için; mobilya tasarımcısı, cilacılık, seramikçilik, çakmakçılık, düğün salonlarında şarkı söylemek gibi işler de çalıştı. İlk bestesi “Nazar değmesin” adlı eseridir.
Daha önce, Sibel Can’a “Hey Adamım”, Seda Sayan’a “Ben Sana Demedim mi”, Davut Güloğlu’na “Katula Katula”, Çılgın Sedat, Betül Çağlar ve Ayça Tekindor’a “Degaje” gibi birçok ünlü isme bestesini veren Tarık Mengüç ‘sanatsal’ şarkılar yaptığını söylüyor. En son bestesi olan “Yıkılıyor” adlı eseri, Madonna Ayça'nın albümünde çıkış parçası olarak yer almaktadır.
Tuğrul Şan Müzik Dershanesinde 5 yıl şan dersi alan Mengüç, İbrahim Tatlıses, İbrahim Erkal, Ebru Gündeş, Doğuş, Faruk K gibi isimlere de vokal yaptı. Şahin Özer’in son keşfi olan Tarık Mengüç ilginç giyimi, kıyafeti, saçı, makyajı ve tarzı ile dikkat çekiyor.
Sözü ve müziği kendisine ait olan albümle de aynı adı taşıyan, 2004 yapımı “Şakşuka” isimli parçasına, yönetmen Kemal Başbuğ yönetiminde çekilen klipte, beş dansçı da özel koreografileriyle eşlik etti. Bu dans grubundan biri kendinden 5 yaş küçük kardeşi Taner ve diğer dört kişi ise mahalleden arkadaşlarıdır.
ÇILGIN SEDAT KİMDİR?
Çılgın Sedat olarak tanınan Sedat Kapurtu 1973'te İstanbul’da doğdu. 44 yaşındaki şarkıcı aslen Sivaslıdır. Sedat Kapurtu 16-17 yaşlarındayken mahalle arasında futbol oynadı. Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde eğitim aldıktan sonra şan eğitimi aldı. Müziğe Tar ve cümbüş ile başladı. Bağlama, davul, bateri, klavye ve kanun çalabilen Sedat Kapurtu yıllarca karate, kickbox ve tekvando sporlarıyla ilgilendi. 1 Eylül 2008 tarihinde Zeytinburnuspor’da profesyonel futbolculuğa başladı ve 1 Temmuz 2011'te futbola veda etti.

Haberin Devamı