Gazete Vatan Logo

Survivor Berna Keklikler kimdir?

Survivor 2017 yarışmasında, gönüllüler takımında mücadele eden Berna Keklikler, eleme adaylarından bir tanesiydi. Kolay moral bozukluğu yaşaması, güçlü bir fiziğe sahip olması ve güzelliğiyle dikkat çeken Berna Keklikler’in hayatı ve kendisi ile ilgili özellikler izleyenler tarafından merak ediliyor. Tescilli güzel Berna Keklikler’in hayatına daha yakından bakalım.

Survivor Berna Keklikler kimdir?

Spor ve sinemayla yakından ilgilenen ve daha önce oyunculuk deneyimi de yaşayan Berna Keklikler, 25 Şubat 1989 tarihinde doğdu, şu anda 27 yaşında ve Almanya doğumlu, 1.76 boyunda. Ekonomi eğitimi almış olan Berna, İstanbul’da kardeşi ve annesi ile birlikte yaşıyor.

SURVİVOR BERNA KEKLİKLER KİMDİR? TIKLA ÖĞREN!

Berna Keklikler ekonomi eğitimi almasına rağmen, yüzme, fitness, crunch gibi aktivitelerle de uğraşan ve sinemaya düşkün olduğunu da daha önce defalarca belirten Berna Keklikler, pek çok sporla da yakından ilgileniyor. Bugüne kadar buz pateni, voleybol ve yüzme gibi sporlarla ilgilendiğini daha önce belirten Berna Keklikler, ayrıca bale ile de yakından ilgilendi. Haftanın her günü spor yapmaya kesinlikle dikkat ettiğini söyleyen Berna Keklikler, Survivor 2017’de dikkat çeken güçlü ve güzel fiziğini de spora olan bu büyük ilgisine borçlu.

TV’DE BERNA KEKLİKLER

Ekonomi, yüzme, fitness ve birçok spora olan ilgisinin yanı sıra, Berna Keklikler güzellik yarışmasına da daha önce katılmış biri. Almanya’da Miss Turkuaz Germany’e katılan Berna Keklikler, bu yarışmayı kazanma başarısı göstermişti.

Haberin Devamı

Televizyona ilk çıkma tecrübesini, Berna Keklikler 2016 yılında yaşadı ve bu tecrübe sonucunda Survivor’a katılmaya hak kazandı. 2016 yılının Eylül ayında TV8 ekranlarında yayınlanan Göz6 adlı yarışmaya katılma hakkı kazanan Berna Keklikler, bu yarışmada finale kadar çıkma başarısını ve kızlar takımından şampiyon olma başarısını gösterdi. Finale çıkması ve bunun sonucu olarak şampiyon olması, Berna Keklikler’in Survivor 2017 yarışmasına katılma hakkı kazanmasını sağladı.

BERNA KEKLİKLER’İN SURVIVOR 2017 PERFORMANSI

Almanya’da düzenlenen ve kazandığı güzellik yarışmasının ardından Göz6 yarışmasında da finale kalarak kazanan Berna Keklikler, aynı hırsı ve azmi Survivor 2017 için de içinde taşıdığını, yarışmacılara ait tanıtım bölümlerinde kurduğu cümlelerle belli etmişti. Daha önce şampiyon olduğunu belirten ve sıranın Survivor’da olduğunu söyleyen Berna Keklikler, iddiasını baştan beri belli etmiş bir yarışmacı. Göz6 performansı ve Survivor 2017 performansından sonra birçok seveni olan Berna Keklikler, savaşçı ve maceracı olduğunu ve doğayı çok sevdiğini, bu nedenle Survivor 2017’de adada çok zorlanacağını düşünmediğini söylemişti. Berna Survivor 2017’nin sevilen yarışmacılarından, ancak galibiyet sayısı çok fazla değil. 171 oyuna katılan Berna’nın galibiyet sayısı 76, bazı yarışmacılarla kıyaslandığında az galibiyet sayısına sahip.

Haberin Devamı

Survivor 2017’nin son yarışmaları sonucu, gönüllüler takımının pek de istediği gibi gitmedi. Anıl, Berna Keklikler ve Volkan eleme adaylarındandı, 4. Eleme adayı da gönüllüler takımının dokunulmazlık oyununu kaybetmesi ile gönüllülerden seçildi, ancak Berna Keklikler elenmemeyi başardı.