Gazete Vatan Logo

Survivor Berna Keklikler kimdir?

Berna Keklikler, Türkiye’nin en sevilen yarışma programlarından olan Survivor 2017 yarışmasında gönüllüler takımı yarışmacılarından birisidir. Berna Keklikler, takımına katkı sağlayarak yarışmadan birinci olarak çıkmayı hedefliyor. Yarışmada oynanan oyunlarda gösterdiği performans sayesinde de dikkatleri üzerine çekiyor. Hem yüzme hem de vücut geliştirme sporlarına ilgisi olan Berna, sahip olduğu pozitif bakış açısıyla da takım arkadaşlarına iyi bir destek veriyor. Peki Berna Keklikler kimdir?

Survivor Berna Keklikler kimdir?

Berna Keklikler, Survivor yarışmasında sergilediği tavırlar ile kısa sürede izleyici kitlesinin sevgisini kazanmayı başardı. Survivor’ın sevilen yarışmacılarından olan Berna’nın katıldığı 171 oyundan yalnızca 76 galibiyeti var.

Survivor Berna Keklikler Kimdir? Tıkla Öğren!

Berna Keklikler Kimdir?

27 yaşında olan Berna Keklikler Almanya’da doğmuştur ve İstanbul’da kardeşi ile birlikte yaşamını sürdürmektedir. Ekonomi eğitimi alan Berna, Almanya’da düzenlenen güzellik yarışmasına katılarak Miss Turkuaz Germany’i kazanmıştır. Fitness, yüzme ve crunch ile ilgilenen Berna Keklikler, aynı zamanda oyunculuk ve modellik ile de uğraşıyor.

2016 yılının Eylül ayında TV 8’de başlayan Göz6 programına katılan Berna, Göz6 evinden finale çıkarak, kızlar takımının şampiyonu olarak Survivor 2017’ye kazanma hakkı elde etti.

Sinemaya da düşkün olan belirten Berna Keklikler, başta bale olmak üzere yüzme, buz pateni, voleybol olmak üzere pek çok spor ile ilgilendiğini ifade ederek haftanın her günü mutlaka spor yaptığını belirtmiştir.

Haberin Devamı

Almanya’da düzenlenmiş olan Miss Turkuaz Germany yarışmasını kazanan Berna Keklikler, güzelliği ile dikkatleri çekerken aynı zamanda da Göz 6 programında kızlar arasında şampiyonluğunu ilan ederek başka bir başarı örneği sergilemiştir. Survivor’a katılma sebebi olarak maceracı ve savaşçı bir ruha sahip olduğunu, doğaya düşkünlüğünü dile getirmiş ve ada şartlarının kendisini zorlamayacağını açıklamıştır.

Survivor 2017 yarışmasının tanıtım bölümünde ‘’Yapamaz dediler, şampiyon oldum. Survivor şimdi sıra sende!’’ diyerek iddialı olduğunu göstermiştir. Berna Keklikler diğer yarışmacılar tarafından da ciddi bir rakip olarak görülmektedir.

Yarışma ile ilgili yayınlanan istatistiklere göre yarışmada Berna Keklikler’in oynadığı son 11 oyunda 2 galibiyeti bulunurken 9 mağlubiyeti bulunuyor. Yarışmacının toplam puanı 0