Gazete Vatan Logo

Survivor Berna Keklikler Kimdir?

Türkiye’nin en sevilen yarışma programı olan Survivor’ın Gönüllüler takımında yer alan yarışmacılardan biri olan Berna Keklikler, hem yüzme hem de vücut geliştirme spora ilgisiyle biliniyor. Takımı için elinden geleni ardına koymayan ve en çok birebir grup yarışmalarından galibiyet ile ayrılan Berna Keklikler, sahip olduğu pozitif bakış açısıyla takım arkadaşlarına da destek veriyor! Berna Keklikler, TV 8’in bir diğer sevilen yarışma programı olan Göz 6 adlı programdan finale kalarak da ön plana çıkıyor. İşte Berna Keklikler hakkında detaylar…

Survivor Berna Keklikler Kimdir?

2017 yılında Survivor ile adından bahsettiren Berna Keklikler’in televizyonda bu ilk boy gösterişi değil. 2016 yılında yine bir TV yarışma programı olan Göz 6 yarışmasına katılmış olan Berna keklikler, bu yarışmada finale kadar çıkarak kızlar arasında şampiyon olmayı başarmıştır. 2017 yılında ise Survivor’a katılmaya hak kazanmıştır. Almanya’da doğmuş olan Berna Keklikler, şu an 27 yaşında ve İstanbul’da yaşamını sürdürüyor. Miss Turkuaz Germany Yarışması’n katıldıktan sonra buradan da galip ayrılan Berna Keklikler, güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Ayrıca Berna Keklikler’in ekonomi alanında eğitim gördüğü de bilinenler arasında yer alıyor.

SURVİVOR BERNA KEKLİKLER KİMDİR? TIKLA ÖĞREN!

BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

Berna Keklikler hem Miss Turkuaz Germany Yarışması’na katıldıktan sonra hem de bir diğer TV 8 programı olan Göz 6’ya katıldıktan sonra her iki yarışmadan da şampiyon bir şekilde ayrıldığı için Survivor’da da aynı performansı göstererek başarılarına bir yenisini daha ekleyeceği düşünülüyor. Birçok farklı alanda yarışmaya katılmış olan Berna, Survivor yarışmasına katılmadan önce Crunch ve Fitness yapmakta ve aynı zamanda da yüzme sporuyla ilgilenmekteydi. Bu özelliklerinin yanında modellik ve oyunculuk ile de alakası olan Berna Keklikler’in geçmiş röportajlarında sinemaya olan düşkünlüğünü belirttiği de biliniyor. Voleybol, yüzme, buz pateni ve bale başta olmak üzere birçok farklı spor dalında faaliyet göstermekte olan Berna Keklikler, hem hırslı hem de başarılı biri.

Haberin Devamı

Sahip olduğu birçok farklı yön sayesinde Survivor yarışmasında da oldukça iddialı bir rakip olarak boy gösteriyor. Survivor yarışmasının tanıtım bölümünde “Yapamaz dediler, şampiyon oldum. Survivor şimdi sıra sende!” şeklinde sarf ettiği iddialı sözler ile hırsını da ortaya koydu. Berna’nın doğaya olan düşkünlüğü de bilindiği için ada hayatına oldukça kolay bir şekilde uyum sağlaması da dikkatleri çekti.

Berna’nın bugüne kadar katıldığı 140 yarışmadan 66 galibiyet 74 mağlubiyet ile çıkmış olması ve 0.86 kazanma oranına sahip olması söylediklerinin arkasında yeteri kadar duramadığını gösteriyor. Şu an Survivor performans listesinde 11. Sırada yer alan Berna, yine de Gönüllüler takımında ciddi bir rakip olarak ön plana çıkıyor.

Haberin Devamı