Gazete Vatan Logo

Survivor 2017 yeni bölüm fragmanı ve yeni ödül oyununun ilk raundu!

Survivor 2017 nefeslerin tutulacağı bir bölümle bugün ekranlara gelecek. Survivor'un yeni bölümü için tanıtım yayınlandı. Özellikle Eser West'in adadaki yarışmacılarla tartışması dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca Survivor 2017 yeni ödül oyunu için ilk raund da yayınlandı...

Survivor 2017 yeni bölüm fragmanı ve yeni ödül oyununun ilk raundu!

Reyting rekorları kıran Acun Ilıcalının programı Survivor 2017 bu akşam izleyenleri ekrana kilitleyecek. Survivor 2017'nin yeni fragmanı oldukça heyecanlı sahneler içeriyor. Bugün oynanacak olan ödül oyununun da ilk raundu izlenebilir hale geldi, peki bu oyunu kazanan takım kim olacak? İşte Survivor 2017 ile ilgili tüm detaylar...

SURVİVOR 10. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

ÜNLÜLER TAKIMINDAN ESER'E TEPKİ

Ünlüler takımının erkeklerinin Eser'e karşı tepkileri büyümeye devam ediyor. Son bölümde oyun alanında Serhat ve Eser arasında yaşanan gergin dakikaların ardından ipler kopma noktasına geliyor. Furkan, Sedat ve Serhat, Eser'in abartılı sevinç gösterilerine tepkili. Serhat ise Eser'in kendisine meydan okuması karşısında sinirlerine hakim olamıyor.

YENİ ÖDÜL OYUNUNUN İLK RAUNDU

Survivor 2017'de Ünlüler ve Gönüllüler bu akşam yayınlanacak bölümde ödül için karşı karşıya gelecek. Oyunun ilk karşılaşması yayından önce Acunn.com'da izlenebiliyor.

Voleybol oyununda Ünlüler'den Adem ve Furkan Gönüllüler'den ise Gökhan ve Yiğit mücadele ediyor. Peki 1-0 öne geçen takım hangisi oluyor?

Haberin Devamı

SURVİVOR YENİ ÖDÜL OYUNUNUN İLK RAUNDUNU İZLEYİN.