Gazete Vatan Logo

Süper Loto çekilişi sonuçları belli oldu! (21 Haziran 2018)

Süper Loto oyununda bugün 557’nci hafta çekilişi yapıldı. Geçen hafta Süper Loto’da 6 bilen çıkmamış, büyük ikramiye tutarı beşinci defa devretmiş ve büyük ikramiyede devreden tutar, 9 milyon 698 bin lirayı geçmişti. İşte 21 Haziran Süper Loto sonuçları...

Süper Loto çekilişi sonuçları belli oldu! (21 Haziran 2018)

21 HAZİRAN 2018 SÜPER LOTO SONUÇLARI

10, 37, 25, 2, 17, 52

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SÜPER LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto çekilişlerinde 3, 4, 5 ve 6 bilen talihlilere ikramiye verilir. Çekiliş sonucunda ikramiye kazananlardan;

3 ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilen talihliler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini tahsil edebilir.

Süper Loto çekilişinde kazanılan ikramiyelerin bir yıl içinde alınması gerekir. Bir yıl içinde alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Bu ikramiyeler için de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından ödeme işlemi yapılamaz.

SÜPER LOTO’DA EN FAZLA ÇIKAN SAYILAR

Süper Loto’da 557’nci hafta çekilişi yapılacak. Süper Loto çekilişleri sonucunda talihlilere en fazla ikramiye kazandıran sayılar; 2, 17, 35, 40, 41, 44, 47, 48, 51, 54.Çekilişte en az çıkan sayılar ise; 7, 11, 27, 28, 42, 52 ve 53

Haberin Devamı

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto çekilişine 18 yaşından küçük olanlar katılamaz. Katılmış olsalar bile MPİ tarafından ikramiye ödemesi yapılmaz. Süper Loto çekiliş kuponunda kolonlarda 1’den 54’e kadar sayılar yer alır. Her bir kolondan 6 tane sayı seçilerek, işaretlemesi yapılır. Çekilişler için loto bayilerinden makinelere otomatik olarak da kupon oynatılabilir. Doldurulan her kolon için ücret ödenir. Oynanmış olan kolonun iptali için, kolon altında bulunan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterli olur.

Süper Loto çekilişleri için katılım sınırı bulunmadığından, istenilen sayıda kolon doldurularak çekilişe katılım sağlanabilir. Çekiliş sonuçları her hafta Perşembe günü Milli Piyango İdaresi’nin resmi internet sitesinde yapılan canlı yayın ile belirlenir. Canlı yayın sonrasında da çekilen sayılar ve büyük ikramiyenin hangi ile ya da illere isabet ettiği de internet sitesi üzerinden ilan edilir.