Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 16 Mayıs Salı

En çok izlenen kanallardan birisi olan Star TV’de bugün neler var? Günlük dizilerden olan Beni Affet dizisinin bu hafta 1183. bölümü ekranlarda olacak. Akşam kuşağında ise en çok izlenen dram dizilerinden birisi olan Anne dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Zeynep ve Turna’nın nihayet kavuştuğu bu bölümde yine duygu dolu anlar yaşanacak. Star TV’nin 16 Mayıs Salı günündeki yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 16 Mayıs Salı

Star TV yayın akışı bugün Beni Affet dizisi ile başlıyor. Tekrar bölümü yayınlanacak olan Beni Affet dizisinin ardından saat 9.30’da Duymayan Kalmasın isimli magazin programı ekranlarda olacak. Magazin dünyasından yeni haberler ve son olayların yayınlanacağı bu bölüm yine çok eğlenceli.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Ardından saat 12.00’da ise Kara Sevda dizisinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. En çok izlenen dizilerden birisi olan Kara Sevda dizisinin bu bölümü kaçıranlar ekran başına!

Sat 14.45’te Beni Affet dizisi bu sefer 1183. yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Feride’nin bayılması ile büyük şok yaşayan Yaman, doktorun söylediklerinden sonra afallar ve ne yapacağını bilemez. Murat ise Filiz’in Osman hakkında söyledikleri ile şok olmuştur.

Star TV’nin yayın akışında saat 16.00’da ise sevilen programlardan Zuhal Topal’la yer alıyor. Bu hafta 189. Bölümü yayınlanacak olan program yuvar kurmak isteyenlerin adresi oluyor.

Saat 19.00’da ise Star Haber ile gündemde meydana gelen son gelişmeleri, dış dünya ile ilgili haberler öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Start TV’nin bugünkü akşam kuşağında ise Anne dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Bu hafta 28. bölümü yayınlanacak olan dizide Turna ve Zeynep nihayet kavuşuyor. İkili Gönül’ün evinde özlem giderirken, Şule ise her yerde Turna’yı aramaktadır. Cahide de artık daha fazla sırları saklamak istemediği için Turna ile ilgili gerçeği Zeynep’e söyler. Fakat Zeynep bu duyduklarıyla yıkılmıştır.

Hasan ve Yağız’ın karşı karşıya geldiği son bölümü izlemeyenler ekran başına! Anne dizisinin yeni bölümünden sonra saat 23.45’te Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin bir önceki bölümünün tekrarı ekranlarda olacak.