Gazete Vatan Logo

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 1 Temmuz Cumartesi

STAR TV’nin 1 Temmuz Cumartesi gününe ait yayın akışı erken saatlerde Çilek Kokusu dizisinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor ve İki Aile dizisinin tekrar bölümleri ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise tekrardan ekranlara dönen Çarkıfelek isimli program yer alıyor. STAR TV’nin 1 Temmuz Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 1 Temmuz Cumartesi

STAR TV’nin 1 Temmuz Cumartesi gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Çilek Kokusu dizisinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Bu dizi, birbirine tamamen zıt olan iki karakterin bir süre sonra birbirine aşık olmasını konu alıyor. Ardından ise eski dizilerden olan İki Aile dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da Star Life isimli magazin programı Star TV ekranlarında olacak. Magazin dünyasına dair son gelişmeler, yaz aylarının gelmesi ile tatile giden ünlüler ve daha fazla ayrıntıyı bu programdan takip edebilirsiniz. ,ardından ise Akasya Durağı dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek.

14.00’da yerli bir dizinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak ve 18.45’te de Star Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Bugün içerisinde ülkemizde ve dünyanın dört bir tarafında meydana gelen olayların detayları ve ayrıntıları görsellerle birlikte bu haber bülteninden aktarılacak. Ayrıca sosyal medya trendlerindeki son gelişmeleri de bu programdan öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bugünün akşam kuşağında ise uzun yıllardan sonra ekranlara dönen sevilen yarışma programı Çarkıfelek yer alıyor. Mehmet Ali Erbil’in sunumu ile birlikte renklenen programda yine birbirinden renkli anlar yaşanacak. En sonunda ise bir kişi finale kadar çıkacak ve büyük ödül için yarışacak. Ardından ise yeni başlayan dizilerden olan Ateş Böceği dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak. Ateş Böceği, yalnız fakat başarılı bir avukat olan Barış ile taksi şoförü olan Aslı’nın arasında geçen olayları ele alıyor. Aslı, ele avuca sağmayan ve kıpır kıpır olan bir şofördür, Barış ise başarılı bir avukat. Bir gün yolları ortak bir davada kesişir ve olaylar başlar.

01.00’da ise yerli bir dizinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek.