Gazete Vatan Logo

Sıcak haber! Bahçeli çok ağır konuştu!

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün MHP Başkanlık Divanı, Merkez Yönetim Kurulu ve milletvekilleriyle Kayseri’de gerçekleştirdiği kampta çarpıcı mesajlar verdi. Basına kapalı olan toplantıda konuşan Bahçeli, Türkiye’nin uçurumun kenarında olduğunu belirterek, “Bölünmeyi nasıl engelleriz diye uyku orucu tutuyorum” dedi.

"7/24 ÇALIŞACAKSINIZ"

Bahçeli, toplantıda “demokrasi seferberliği” adı altında Söğüt’te verdiği seçim startının ardından, seçim stratejisinin ana hatlarını anlattı. Bahçeli, CHP’nin içinde yaşanan çelişkiler, Ak Parti’nin yolsuzluk iddialarının üzerini örtme girişimlerinin MHP’yi iktidarın alternatifi noktasına getirdiğini belirtti.

“7/24 çalışacaksınız” diyen Bahçeli, milletvekili ve MYK üyelerinin seçim bölgelerinde gidilmedik köy kasaba bırakmamalarını istedi. MHP’nin 2015 seçimlerindeki hedefinin, “tek başına iktidar” olduğunu vurgulayan Bahçeli, AK Parti’nin yaptırdığı kamuoyu yoklamalarına karşı, “kulak asmama” uyarısında bulundu.

"UYKU ORUCU TUTUYORUM"

Bahçeli, Türkiye’nin bir uçurumun kenarında olduğunu, bölünmeye doğru hızla yol aldığını belirterek, “Türkiye bu sorunlarından nasıl kurtulur, bu gidaşatı nasıl engelleriz diye gece gündüz düşünüp çalışıyorum. Türkiye’nin geldiği bu noktada uyku orucu tutuyorum. Türkiye’ye her şart altında sahip çıkacağız. Ne pahasına olursa olsun bu ülkeyi böldürmeyeceğiz. Şu anda Türkiye’nin en büyük sorunu bölünmeye ilişkin sorundur” dedi. Bahçeli, tüm vekillere, “uykuya paydos” talimatı verdi.

Haberin Devamı