Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 8 Mayıs Pazartesi

Her bölümüyle ayrı aksiyon heyecanı yaşatan ve hafızalara kazınan İçerde dizisini Show TV yayın akışında Pazartesi akşamları yer buluyor. Bu hafta 33. Bölümü yayınlanacak olan İçerde dizisinin 1. ve 2. Fragmanları yayınlandı. Yeni bölümde Sarp ve Mert kardeşler yine karşı karşıya kalıyor. İçerde dizisinin yeni bölümü 8 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında!

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 8 Mayıs Pazartesi

İçerde dizisinin 3. Bölümüne ait fragmanlar yayınlandı. Melek’in ölümü ile yıkılan Sarp ve Mert yeni bölümde gelişen olaylar ile yine karşı karşıya geliyor. Celal Baba ise Sarp’ın kendisine ihanet ettiğini öğrendikten sonra kendine göre önlemler alıyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Mert sonunda Sarp’ın polis olduğunu öğrenir. Böylece hem Sarp hem de Mert artık içerde değildir ve birbirlerine tekrardan düşman olurlar. Mert, öğrendikleri karşısında öfkelenince bu durumu Celal baba ile paylaşmak ister. Fakat Füsun ve Eylem’in hayatını tehlikeye atmak istemediği için şimdilik kimseye bir şey söylemez.

Şimdi Mert’in ilk hedefinde Kudret vardır. Kudret ile hesabını gördükten sonra Sarp ile tekrardan yüzleşmeyi planlar. Alyanak, Kudret’in paralarını alırken her şeyi değiştirecek olan bir dosya da bulur ve bunun üzerine Celal’i bitirmek için harekete geçer. Bu sırada ise Sarp ve Yusuf Müdür ise Mert’in her şeyi öğrendiğini bilmeden yeni plan yaparlar.

Celal, Kudret’in işini bitirip bu kitabı kapatmak için yeni bir hamle yapar. Fakat bu sırada kendisinden saklanan gerçeği öğrenmesi ile daha kötü bir ortam oluşur.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Celal Melek’in ölmesi üzerine artık daha kararlı adımlar atmanın peşindedir ve bunun için Kudret’i öldürmektense ona acı çektirmeyi tercih eder. Fakat işler istediği gibi gitmemiştir. Bu olaylar sırasında karşısına Yusuf Müdür ve ekibi çıkmıştır.

Hem iki ezeli düşmanı hem de iki suçluyu bir arada bulan Yusuf Müdür Kudret’i tutuklar. Celal ise Kudret ile arasındaki olayın bitmesi için tehlikeli bir yola başvurmuştur. Mert ise hakkındaki gerçeğin öğrenilmesi ile polis arkadaşlarının gözünde düşman durumuna düşmüştür. Artık Celal’in dışında hükmü geçen tek kişidir.

Sarp ve Mert ikilisi birlikte çalışacağı için onları zor günler beklemektedir. Şimdi saklanması gereken tek kişi Sarp’tır. Sarp, Melek’in ölümü ile yas bile tutamamışken Umut’a kavuşma ihtimali de hayal olmuştur. Fakat hiç beklemediği bir anda Melek’in ardında kaset bıraktığını öğrenir. Ama bu kasetten haberdar olan bir tek Sarp değildir.

Haberin Devamı