Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 5 Haziran Pazartesi

Show TV’nin 5 Haziran Pazartesi gününe ait yayın akışı yerli sinema filmi ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise yayınlandığı günden beri reytinglerde en üstte bulunan İçerde dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Kardeşlerin sonunda buluştuğu dizide yine aksiyon ve duygu dolu dakikalar yaşanacak! Show TV 5 Haziran Pazartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 5 Haziran Pazartesi

Show TV’nin 5 Haziran Pazartesi gününe ait yayın akışı saat 06.30’da Utan isimli yerli sinema filmi ile başlıyor ve ardından da saat 08.00’da Çocuktan Al Haberi programı ile devam ediyor. Saat 09.30’da ise Zahide Yetiş’le adlı program ekranlara geliyor. Birbirinden değerli ve yetenekli uzmanlarla birlikte püf noktalar, bitkisel karışımlar ve sağlık haberleri bu program ile ekranlara geliyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 12.00’da ise Nursel’in Evi programı yayınlanacak. Her bölümde birbirinden lezzetli tariflerle evinize konuk olan bu programda iftar sofralarınız için yeni yemek tariflerini öğrenebilirsiniz. Saat 13.00’da ise Gelin Evi’nin yeni bölümü ekranlarda olacak. Yeni gelinlerin çeyizlerini ve yeteneklerini sergilediği bu programda yine renkli dakikalar yaşanacak.

Saat 15.00’da ise en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından olan Evleneceksen Gel yer alacak. Bekârlar ve yeniden bahar yaşamak isteyenler bu programda toplanarak taliplerini bekliyor. Evleneceksen Gel programından hemen sonra ise saat 18.45’te Show Ana Haber yayınlanacak. Dünyadaki ve ülkemizdeki son gelişmeler ayrıntıları ile bu saatte ekranlara geliyor.

Haberin Devamı

Show TV’nin akşam kuşağında ise en çok izlenen dizilerden olan İçerde dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Bu hafta 37. bölümü yayınlanacak olan dizide yine gözyaşları sel olacak. Sarp ve Mert kardeşler sonunda kavuşuyor. Coşkun’un ağzından gerçekleri duyan Mert ise soluğu kardeşinin yanında alıyor. Füsun ile Mert’in yıllar sonra gerçekleşen kavuşması ise herkesi gözyaşlarına boğacak!

İçerde dizisinden hemen sonra ise saat 23.45’te yeni başlayan dizilerden olan Yeni Gelin dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak.