Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Nisan Pazartesi

30 Nisan Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence dolu çocuk programı ile başlayacak. Miniklerin masum konuşmaları ve keyifli anları ile geçen programı sabahın ilk saatlerinde izleyerek güzel anlar geçirebilirsiniz. Ardından 20:00’da “Çukur” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Heyecan dolu bir akşam geçirmek isterseniz bu sevilen dizinin yeni bölümünü mutlaka seyretmelisiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Nisan Pazartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak “Çocuktan Al Haberi” adlı heyecan dolu çocuk programı ile yayn başlayacak. Evrim Akın’ın sunduğu renkli programda, hem küçüklerin konuşmalarına hem de yetişkinlerin yarışma heyecanlarına tanıklık edebileceksiniz. 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı karşınızda! Hafta içi her sabah ekranlar karşısına çıkan programda beslenme, diyet, spor ve egzersiz gibi sağlıklı yaşama dair pek çok konu alanına değiniliyor. Ayrıca birbirinden sağlıklı ve lezzetli yemek tarifleri veriliyor. Sabah saatlerinde heyecan ve keyif dolu anlar yaşamak isterseniz bu programı seyretmeyi unutmayın.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı program sizlerle olacak. Birbirinden güzel yemek tariflerinin sunulduğu bu programı hafta içi her gün Show TV ekranlarınız karşısından seyredebilirsiniz. 13:00’da “Gelin Evi” adlı renkli ve keyifli program yayına başlıyor. Anadolu’nun farklı kesimlerinden katılmış olan gelinler; dekorasyon, ikramlık ve düğün gibi daha pek çok farklı konularda yarışıyor. Haftanın son günü ise en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi oluyor.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda Sayan’la” adlı canlı show programı ekranlar karşısına çıkacak. Ünlü camiasından farklı isimlerin katıldığı bu canlı yayında müziğin ritmi eşliğinde heyecan dolu anlar yaşanıyor. Gün ortanızı renklendirmek isterseniz bu show programını sakın kaçırmayın. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle oluyor. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini, detayları ile birlikte bu akşam bülteninden takip edebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, politikadan emlak sektörüne kadar tüm merak edilenler bu bültenden ele alınacak.

20:00’da “Çukur” adlı dizinin yeni bölümünü izleyerek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Heyecan dolu anlar sunan dizi ile mükemmel bir akşam sizleri bekliyor. 00:15’de “Mustafa Karataş ile Berat Kandili” adlı canlı yayın ekranlar karşısına çıkacak. Kandil gününe özel olarak yayına alınan programda dini anlamda pek çok konuyu değiniliyor. 01:45’de “Servet” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 03:45’de “Yeni Gelin”, 05:45’de ise “Kalp Atışı” adlı iki dizinin tekrar bölümü sizlerle olaca

Haberin Devamı