Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 29 Mayıs Pazartesi

Show TV’nin 29 Mayıs Pazartesi gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Güllü Geliyor Güllü isimli sinema filmi ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise en çok izlenen aksiyon dizilerinden olan İçerde dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Kardeşlerin sonunda buluştuğu dizide yine heyecan dorukta!

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 29 Mayıs Pazartesi

Show TV’nin 29 Mayıs 2017 gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinden Güllü Geliyor Güllü isimli dizi ile başlıyor. Film kan davalısı olan Ali’yi bulabilmek için İstanbul’a gelen Güllü’nün değişik öyküsünü anlatıyor. Sinema filminin hemen ardından ise saat 07.30’da Gelin Evi’nin tekrar bölümleri ekrana gelecek. Bu programda beş tane yeni gelin çeyizlerini yarıştırıyor. En çok izlenen kadın programlarından olan Gelin Evi yine eğlenceli sahnelere yer verecek.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 09.30’da Zahide Yetiş’le programı ekranlarda olacak. Güzellik, sağlık, moda ve beslenme konularıyla ilgili son gelişmelerin anlatıldığı bu programla daha sağlıklı olmanın yolları aranıyor. Saat 12.00’da ise Nursel’in Evi yayınlanacak. Bu program, kadınların hünerlerini ekranlara taşıyor. Maharetli ellerin neler yapabildiğine inanamayacaksınız!

Saat 13.00’da ise Gelin Evi’nin yeni bölümü ekranlarda olacak. Hemen ardından da bekârların ve yeniden evlenmek isteyenlerin programı Evleneceksen Gel yayınlanacak. Evlilik hayali kuran insanlar için yeni sayfanın açıldığı programda yeni hayatlar da kuruluyor.

Haberin Devamı

Saat 18.45’te ise dünyada yaşanan son gelişmelerin aktarıldığı Show Ana Haber ekranlarda olacak. Saat 20.00’da ise İçerde dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Sarp hem Melek’in hem de Yusuf Müdür’ün ölümünden sonra yıkılmıştır. Mert ise kendiyle bir savaş halindedir. Mert içerisinde bir gelgit yaşarken aniden gelen telefon ile harekete geçer. Bu telefon ile içerdeki tüm dengeler değişecektir. Sarp ve Mert’in aylar sonra gelen buluşması ile heyecanın bir kat daha artmasını sağlayacak.