Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Haziran Çarşamba

20 Haziran Çarşamba gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı renkli ve eğlence dolu program ile ekranlara geçecek. Programı seyrederken çocukların masum halleri ile karşı karşıya kalacaksınız. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı renkli program yayına geçecek. Komedi dolu skeçleri ile yayına başlayan program tekrar bölümü ile tüm hayranlarını bir kez daha ekranları karşısına toplayacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Haziran Çarşamba

Sabah saat 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı programın tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Miniklerin ve çocukların komedi dolu anlarını seyrederken hem bol kahkahalı anlar yaşayabilecek hem de sabahınızı renklendirebilirsiniz. 08:00’da “Gelin Evi” adlı programın tekrarını izleyebilirsiniz. Yarışma programının yeni bölümlerini kaçırdıysanız bu sabah tekrarlarını kaçırmayın. 10:00’da “Deryalı Günler” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Keyifli bir konsept sunan programda hem el becerileri sergileniyor hem de damaklara uygun özgün yemek tarifleri yapılıyor. 13:00’da “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı program sizlerle olacak. Diyar diyar gezerek farklı yörelerin lezzetleri ile tanışmanızı sağlayan programı sevdiklerinizle birlikte öğle arasında takip edebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı programın tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Evrim Akın’ın sunduğu program, hem yetişkinlerin heyecanlı anlarını gözler önüne seriyor hem de miniklerin komedi dolu konuşmaları ile güzel vakitler geçirmenizi mümkün kılıyor. 15:30’da “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Sevilen dizinin tekrarını izleyerek gün ortanıza renklilik ve heyecan katabilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlar karşısına geçecek. Ana haber bülteninden gündemi ilgilendiren tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri izleyebilirsiniz. 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı komedi dolu programın tekrar bölümü bir kez daha hayranları ile buluşacak. Komedi dolu kesitleri ile ekranları renklendiren programı sevdiklerinizle birlikte izleyebileceksiniz.

Gece kuşağının devamında ise eski dizilerin ve filmlerin tekrarı ile karşılaşacaksınız. 00:15’de “Suikastçiler” adlı yabancı sinema filmi sizlerle buluşacak. Aksiyon dolu film ile macera dolu bir geceye hazır olun. 02:30’da bir başka yabancı sinema filminin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. 04:45’de ise “Gülümse Yeter” adlı dizinin tekrarını seyredebileceksiniz.