Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Haziran Pazartesi

18 Haziran Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah saatlerinde “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı bol kahkahalı programın tekrarı ile başlayacak. Miniklerin ve ailelerin keyifle seyrettiği programı siz de kendi çocuklarınızla birlikte ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “RTÜK Belgesel” ekranlar karşısında yerini alacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin devamını takip edin.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Haziran Pazartesi

Sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı renkli ve sevimli yayın sizlerle oluyor. Programı seyrederken hem komedi dolu anların keyfini sürdürebilir hem de güzel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Ardından 08:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programının tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Gelinlerin mükemmel ev dekorasyonunu sergileyen programda puanlama yapılıyor. En yüksek puanı alan gelin haftanın kazanan şanslı yarışması ilan ediliyor. 10:00’da “Deryalı Günler” adlı renkli program sizlerle olacak. Derya Baykal’ın sunumu ile yayına başlayan programda yemek tariflerinden örgü çeşitlerine, dekoratif süslerden hayat felsefelerine kadar pek çok konu ele alınıyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı renkli yemek programı sevenleri ile buluşacak. Gün ortasında başlayan programda, ünlü sunucu diyar diyar gezerek birbirinden lezzetli yemeklerle tanışmanıza imkan veriyor. 14:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı programın tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Miniklerin ve yetişkinlerin severek seyrettiği yayın ile güzel bir güne başlangıç yapabileceksiniz.

Haberin Devamı

15:30’da “Yeni Gelin” adlı eğlence dolu dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Fenomen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü keyif içinde seyrederek güzel bir TV keyfi yapabilirsiniz. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlara geçecek. Bültende sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam, hava durumu ve spor gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmeler ele alınacak. Gündemin tüm gelişmelerinden haberdar olmak istiyorsanız bu akşam bültenini seyretmeyi unutmayın.

20:00’da “RTÜK Belgesel” yayına geçiyor. Ardından 23:30’da aksiyon dolu dizi “Çukur” tekrar bölümü ile yayın akışına başlayacak. Sevilen dizinin tekrarını seyrederek akşamınızı çok daha renkli ve heyecanlı bir atmosfere dönüştürebilirsiniz. 02:15’de “Deryalı Günler” adlı programın tekrarı yayına başlayacak. 04:30’da ise “Gülümse Yeter” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Sevilen renkli dizi ile güzel bir sabah keyfi yapabilirsiniz.

Haberin Devamı