Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 09 Mayıs Çarşamba

09 Mayıs Çarşamba gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı programın tekrar bölümü ile başlayacak. Evrim Akın’ın sunduğu renkli program ile sabahınızı çok daha heyecanlı ve renkli hale getirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı programın yeni bölümü yayına başlıyor. Komedi dolu bir akşam geçirmek isterseniz bu heyecanlı yayını izlemeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 09 Mayıs Çarşamba

Sabah saatlerinde ilk olarak “Çocuktan Al Haberi” adlı program karşınıza çıkacak. Programı seyrederken miniklerin masum konuşmaları karşısında çok eğleneceksiniz. Ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı yayında olacak. Sabah saatlerinde başlayan programda diyet, beslenme, spor, bitkisel yöntemler, yemek tarifleri ve egzersiz daha pek çok konu alanına dair bilgiler sunuluyor. Alanında uzman hekimlerin katılımı ile sunulan programı hafta içi her gün Show TV ekranlarınızdan seyredebilirsiniz. 12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı enfes yemek tariflerinin yapıldığı program yayında olacak. Birbirinden enfes yemeklerin hazırlandığı programdan sofralarınızı renklendiren farklı tatlar öğrenebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Gelin Evi” adlı program sizlerle olacak. Hafta içi her gün yayına geçen yarışma programında gelinlerin yemek, dekorasyon, nişan ve düğün gibi farklı alanlarda yarıştığını göreceksiniz. Heyecan dolu anlar yaşatan programı hafta içi her gün Show TV ekranlarınızdan seyredebilirsiniz. 15:00’da “Seda Sayan’la” adlı show programı karşınızda yer alacak. Ünlü camiasından farklı isimlerin katıldığı program ile eğlenceye doyacaksınız. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve spor gibi daha pek çok konu alanına dair bilgiler edinebileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı komedi dolu program sizlerle! Komedi dolu skeçler karşısında bol kahkahalı bir akşam geçirebileceksiniz. İlerleyen saatlerde ise sevilen dizilerin, filmlerin ve TV programlarının tekrarları ekranlara geliyor. 23:45’de “Osmanlı Cumhuriyeti” adlı yerli sinema filmi sizlerle olacak. Gece sinema keyfi yapmak isterseniz bu filmi seyretmeyi unutmayın. Tarihi kesitler sunan diziyi izlerken çoğu kez komedi dolu anlara tanıklık edebileceksiniz. 01:45’de “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. 04:15’de ise “Tehlikeli Karım” adlı dizinin tekrarını izleyebilirsiniz.