Gazete Vatan Logo

SGK Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SSK Gün Sorgulama

SSK gün sorgulama ile gün bilgisini öğreneceğiniz gibi diğer SGK sorgulama hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. SSK gün sorgulama işlemlerini öğrenmek için SGK sorgulama adımlarını takip edebilirsiniz.

SGK Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SSK Gün Sorgulama

Kişilerin emekli olmak için gerekli olan prim gününü, SSK sigorta hesaplama yaparak öğrenebilmektedir. Bunun için SGK tarafından sunulan SSK gün sorgulama hizmetinden yararlanılması ve sorgulama yapılarak bilgi alınması gerekmektedir. Yapacağınız SSK gün sorgulama ile birlikte sigortanıza ne kadar prim ödemesi yapıldığını görüntüleyebilirsiniz. Bu hizmet ile emeklilik yaşı ve tarihi öğrenme konularında elde edeceğiniz veriler sizlere doğru hesaplama yapmanızı sağlayacaktır.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

SSK GÜN SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

E DEVLET GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

SİGORTA SORGULAMA

SSK Gün Sorgulama

SSK gün sorgulama işlemleri için vatandaşların hizmet dökümü alması gerekmektedir. 4A ve 4B için geçerli olan hizmet dökümü sonrasında kişilerin sigortaları üzerinden kaç güne sahip oldukları görülebilmektedir. Böylece SSK gün sorgulama işlemlerini hizmet dökümü alarak kısa süre içerisinde tamamlayabilirsiniz. Hizmet dökümü aldıktan sonra döküm üzerinde yer alan gün bilgisi size bu konuda gerekli bilgiyi sağlayacaktır. Üstelik sadece gün değil, hizmet dökümü alındığı için sigorta ile ilgili tüm detaylara da böylelikle erişim sağlanması mümkündür.Kişilerinemeklilik gibi hesaplamalarında kullanacağı bilgiler için de belirtildiği gibi hizmet döküm alması gerekmektedir. Alacağınız döküm ile birlikte sigortanızın tam takibini yapabilir ve istediğiniz konularda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gün sorgulama ve diğer hizmetlerden yararlanmak isteyen vatandaşlarınen büyük problemi e devlet girişi olmaktadır. Bu nedenle vatandaşların e devlet girişi bölümün okuyarak nasıl giriş yapılacağını öğrenmesi faydalı olacaktır.

E Devlet Girişi

E devlet kapısı giriş konusunda sorun yaşayan ve bu nedenle de SSK gün sorgulama gibi hizmetlerden yararlanamayanvatandaşların e devlet girişi iççin öncelikle üye sorunlarını çözmesi gerekmektedir. Eğer vatandaşlar ilk defa e devlet kapısına girecekse bunun için PTT’ye gitmesi gerekmektedir. PTT üzerinden alınacak olan şifre sayesinde e devlet kapısına giriş yapılabilmektedir. Fakat eğer kişiler aldıkları şifreleri unutmuşlarsa, e devlet kapısı giriş ekranı üzerinden şifre sıfırlama adımları takip edilebilir. Vatandaşların PTT üzerindenalacakları şifreler için ücret ödemesi gerektiğini de unutmaması gerekmektedir. E devlet girişiçin gerekil olan tek şey üyelik olduğu için belirtilen şekilde üye işlemlerinizi tamamlamanız ile birlikteistediğinizzamanhizmetlere erişim sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

SGK Sorgulama

SSK gün sorgulama gibi çeşitli sorgulama hizmetlerini vatandaşa sunan SGK, SGK sorgulamayapılmasına müsaade etmiştir. Yeniliğin online olarak sunulması da bu konuda vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlamıştır. Böylece gerek sigorta gerekse de SGK üzerinden alınan diğer hizmetler hakkında detaylı bilgi alınabilmektedir. Üstelik özellikle sigorta için prim ödemelerinin takibi de SGK sorgulama ile kolaylaşmıştır. Siz de SGK sorgulama gibi hizmetler üzerinden işlem yaparak sigorta ve SGK durumunuzu görüntüleyebilir ve hesaplama yapabilirsiniz.