Gazete Vatan Logo

Seda Demir kimdir? (Survivor 2017'den elendi mi?)

Survivor 2017 ünlüler takımında yer alan Seda Demir, özellikle adadaki polemiklerle dikkat çekiyor. Seda Demir dün akşamki Survivor 2017 son konseyinde 4 eleme adayından biri oldu. Seda Demir'in hayatı da oldukça merak edilir oldu, işte tüm detaylar...

Seda Demir kimdir? (Survivor 2017'den elendi mi?)

Survivor 2017 ünlüler kadrosunda yarışan Seda Demir, dün akşamkı dokunulmazlık oyunundan sonra elenmek için gösterilen adaylardan biri oldu. Seda Demir'in isminin verilme nedeninin adada huzursuzluk yarattığı iddiası oldu. Seda Demir'in yaşı, kariyer hayatı gibi pek çok konu hakkındaki bilgilerini derledik.

SEDA DEMİR KİMDİR?

1983'te İstanbul'da doğan Seda Demir, Türk dizi ve sinema filmlerinde yer aldı. Özellikle 2007-2010 yılları arasında büyük yankı uyandıran ve fenomen hale gelen Yaprak Dökümü dizisindeki Sedef rolüyle popülerliği yakaladı. 2011 yılında ise Yıldız Masalı dizisinde Sude karakteriyle rol aldı. Reklamlarda da oynayan Demir, kısa bir süre ekranlara ara verdi. 2013'te ise İntikam dizisinde yer alarak ekranlara geri döndü. Bir sene sonra Beyaz Karanfil dizisinde rol alan Demir'in ilk sinema deneyimi ise 2015 yılındaki Evlenmeden Olmaz filminde gerçekleşti.