Gazete Vatan Logo

Sahibinden'de hiç çekilmemiş film senaryosu ilanı rekor kırdı!

Sahibinden'e verilen ilanlar her geçen gün daha ilginç bir hal alıyor. Son olarak verilen film senaryosu ilanı Sahibinden ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü. Peki film senaryosu ilanının içeriğinde neler yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Sahibinden'e verilen o ilan...

Sahibinden'de hiç çekilmemiş film senaryosu ilanı rekor kırdı!

Sahibinden'e verilen hiç çekilmemiş uzun metraj film senaryosu ziyaretçilerin dikkatini çekti. Efsanevi ilanlar arasındaki yerini alan Sahibinden'e verilen son ilan tık rekorları kırıyor. İşte o merak edilen hiç çekilmemiş uzun metraj film senaryosu ve ayrıntılar...

Sahibinden hiç çekilmemiş uzun metraj film seneryosu ! Sahibinden.com adresinde bu başlık ile açılan ilan şu sıralar büyük ilgi görüyor. Sosyal medyada hızla yayılan ilan ilan sahibinin tahmin ettiğinden çok daha fazla ziyaretçiye ulaşmış oldu. Türkiye'de film yapımcılarına ulaşamayan senaryonun yazarı, ilginç bir yönteme başvurdu.

Yazar, internet üzerinden verdiği ilanla senaryosunu satışa çıkardı. Senaryo ilanı satış sitesinin "İlginç İlanlar" köşesinde büyük ilgi çekti. "Sahibinden hiç çekilmemiş uzun metraj film senaryosu" başlığı verilen ilan, özellikle sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

İlan, açıklama metniyle de dikkatleri üzerine toplamayı başardı. İlan sahibi hiç çekilmemiş uzun metraj film senaryosunu 100 bin TL'den satışa sundu.

Haberin Devamı

Metin ve reklam yazarları tarafından kaleme alınan senaryoyla ilgili ilan sahibi, ilanın açıklama bölümüne dizi/film sektörüne ilişkin görüşlerini eğlenceli bir dille şu göndermelerde bulundu:

"Yazarken hiç sigara içilmemiş, ilham perisinin üzerinde bolca tepiştiği, muhtelif yerlerinde revizyon olan, örnek gösterebileceğimiz bir muadili olmayan, uzun metraj filmimiz var. Şairli, şiirli falan bir film. Satıyoruz. Baya böyle elma, armut gibi satıyoruz."

İlan sahibi, yapım şirketlerine ulaşamadıkları için senaryoyu internet satış sitesine koyduklarını belirtti.