Gazete Vatan Logo

Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri nasıl yapılır? KPSS 2020/8 tercih kılavuzu ve başvuru ekranı!

Sağlık Bakanlığı'na 3 bin personel alımı için tercih başvuruları başladı. ÖSYM 3 bin sağlık personeli ataması için tercih kılavuzunu yayınladı. Sağlık bakanlığı başvuru işlemleri 22 Haziran 2020 tarihine kadar yapılabilecek. İşte Sağlık Bakanlığı KPSS 2020/8 tercih kılavuzu ve başvuru ekranı...

Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri nasıl yapılır? KPSS 2020/8 tercih kılavuzu ve başvuru ekranı!

Sağlık Bakanlığı'na 3 bin personel alımı için başvurular başladı. ÖSYM KPSS 2020/8 tercih kılavuzunu yayımladı. Adaylar başvurularını 22 Haziran'a kadar yapabilecek. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri nasıl yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı KPSS 2020/8 tercih kılavuzu ve başvuru ekranı...

ÖSYM, Sağlık Bakanlığınca İstanbul'daki sağlık tesislerinde istihdam edilmek üzere 3 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması için aday tercih işlemlerini başlattı. Adaylar tercihlerini 22 Haziran'a kadar yapabilecek.

ÖSYM'nin internet sitesinden, Sağlık Bakanlığı KPSS-2020/8 Tercih Kılavuzu yayımlandı.

SAĞLIK BAKANLIĞI KPSS 2020/ 8 TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Buna göre, Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacak.

Adaylar, tercihlerini bugünden itibaren 22 Haziran'a kadar yapabilecek. Tercih işlemleri, 22 Haziran 2020 tarihinde saat 23.59'da sona erecek.

Haberin Devamı

Tercih işlemleri, KPSS-2020/8 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden yapılacak.

BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

TERCİH ÜCRETİ NE KADAR? HANGİ BANKALARDAN ÖDEME YAPILACAK?

Tercih işlemleri için adaylar 20 TL ödeme yapacak. Ödeme yapılacak bankalar ise şöyle;
"Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)"

Haberin Devamı