Gazete Vatan Logo

Resmi tatil ne zaman bitiyor? Bayram tatili ne zaman bitecek? Mesai ne zaman başlayacak? İdari tatil bitiş tarihi!

Kurban Bayramı tatili, 15 Temmuz ile birleştirilmiş, kamu kurumlarında çalışanlar için 13 ve 14 Temmuz idari izin sayılmıştı. Pek çok kişi bayram tatili sonrası idari iznini kullanırken resmi tatilin ne zaman biteceğini araştırıyor. Peki, Resmi tatil ne zaman bitiyor? Bayram tatili ne zaman bitecek? İşte İdari tatil bitiş tarihi!

Resmi tatil ne zaman bitiyor? Bayram tatili ne zaman bitecek? Mesai ne zaman başlayacak? İdari tatil bitiş tarihi!

Kurban Bayramı, 15 Temmuz tatili ile birleştirilmiş, hafta sonları ile birlikte tatil 9 günde çıkarılmıştı. Kamu kurumlarında çalışanlar için 13-14 Temmuz idari izin ilan edilmiş, bayram tatili uzatılmıştı. Pek çok kişi bayram tatilinin ne zaman biteceğini merak ediyor. Peki, Resmi tatil ne zaman bitiyor? Bayram tatili ne zaman bitecek? İşte İdari tatil bitiş tarihi!

RESMİ TATİL NE ZAMAN BİTİYOR?

Kurban Bayramı ve 15 Temmuz’un aynı haftaya denk gelmesiyle birlikte 13-14 Temmuz hükümet tarafından idari izin ilan edilmişti. Buna göre, kamu çalışanları için hafta sonları ile birlikte bayram tatili 9 güne çıkarıldı. Resmi tatil 17 Temmuz Pazar günü sona eriyor. Kamu çalışanları 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü mesaisine başlayacak.