Gazete Vatan Logo

Ramo 11. bölüm bu akşam var mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo 11. Bölüm fragmanları…

Salı günleri izleyici ile buluşan Ramo dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Corona virüsten dolayı bazı diziler çekimlere ara verme kararı aldı. Bu karar sonrasında izleyiciler Ramo’nun yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Peki Ramo 11. bölüm bu akşam var mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo 11. Bölüm fragmanları

Ramo 11. bölüm bu akşam var mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo 11. Bölüm fragmanları…

Corona virüse karşı tedbir amaçlı çekimlere ara verildi. Bu karar sonrasında izleyiciler hangi dizilerin ara verip vermediğini araştırmaya başladı. İzleyiciler Ramo dizisinin çekimlere ara verip vermediğini merak ediyor. Yağız Alp Akaydın'ın yönetmenliğini yaptığı senaryosunu Yılmaz Şahin’in yazdığı Ramo dizisi salı akşamları yayınlanıyor. Peki Ramo 11. bölüm bu akşam var mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo 11. Bölüm fragmanları

RAMO 11.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ramo, Süleyman’ın her adımını önceden haber aldığını anlamıştır. En yakınında bir köstebek vardır ve bunu ortaya çıkarmak zorundadır. Ramo köstebeği bulmak için zekice bir plan yapar. Ramo ve Sibel’in aşkları yıllar sonra intikamı yenmiştir. İki aşık aynı evde yaşamaya başlar. Ancak mutluluk onların düşündüğü kadar yakın değildir. En büyük düşmanları yine ortaya çıkmış, ikilinin geleceğini mahvetmeye hazırlanmaktadır. Polise sığınan Alpay komisyonla ilgili tüm bilgileri anlatmaya karar vermiştir. Ancak Süleyman buna müsaade etmeyecektir. İçeriye gönderdiği avukatıyla Alpay’a reddedemeyeceği bir teklif sunar. Ramo ise, Süleyman’ın her adımını önceden haber aldığını anlamıştır. En yakınında bir köstebek vardır ve bunu ortaya çıkarmak zorundadır. Ramo köstebeği bulmak için zekice bir plan yapar. Fatoş’un hamileliğine çok sevinen Boz, Fatoş ve Neco’nun boşanma işlemlerini hızlandırmak ister. Neco ile yüzleşen Boz, tuzağa düşer ve Fatoş’un beklenmedik tepkisiyle karşılaşır.

Haberin Devamı

RAMO 11.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

RAMO 11.BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

RAMO SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ramo'nun 10. Bölümünde; Ramo zamanla yarışmak zorundadır. Alpay'ın verdiği zehir, Sibel'in giderek kötüleşmesine neden olur. Ramo'nun onu hastaneye yetiştirmek için kritik bir karar alması gerekmektedir. Son anda kaçmayı başaran Alpay, komisyonla barış yapmak ister. Ramo ise komisyona ve kendisine oyun oynayan Alpay'ın mekanlarına el koyar ve onun peşine düşer. Kaçacak yeri kalmayan Alpay ise kimsenin beklemediği bir hamle yapar. Alpay'ın bu hamlesi Adana'da bütün dengeleri değiştirecektir.

Haberin Devamı

RAMO DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo dizisinde, Ramo ve ailesi, Adana’da yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahallede kendi kuralları, kendi yasaları ile yaşarlar. Gözükara bir delikanlı olan Ramo, ailesinin hak ettiği insanca muameleyi görmesi için, ne pahasına olursa olsun bu adaletsizliğe son vermeye karar verir. Ramo, çalıştıkları aileye karşı isyan etmek niyetindedir. Ancak aile meclisi buna izin vermez. Fakat Ramo ailesine rağmen harekete geçer. Ve isyan ateşinin ilk fitilini yakar. Bu yolda Ramo’yu en çok zorlayan şey patronunun kızı Sibel’dir. Birbirlerine duydukları aşkı bastırmak ikisi için de zorlaşmaktadır zira. Ramo tüm aksiliklere rağmen hedefine doğru adım adım ilerlerken, en yakın arkaşı Boz’un yaptığı bir hata tüm planlarını alt üst eder. Can dostunun yaptığı hata yüzünden, Ramo hayatının en zor kararıyla karşı karşıyla kalacaktır.

RAMO OYUNCULARI KİMLERDİR?

Haberin Devamı

Murat Yıldırım

Esra Bilgiç

İlker Aksum

Görkem Sevindik

İdil Fırat

Yiğit Özşener

Cemre Baysel

İlhan Şen

Macit Koper

Sacide Taşaner