Gazete Vatan Logo

Rambo Okan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ümraniyespor’da Rambo lakaplı Okan Güler göndermesi!

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun fikstür çekimi gerçekleştirildi. TFF 1. Lig'de geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig'e yükselen Ümraniyespor, yeni sezondaki ilk maçında Fenerbahçe deplasmanına çıkacak. Ümraniyespor’un fikstür çekimi sonrasında resmi Twitter hesabından yaptığı 'Rambo Okan'lı paylaşım, Fenerbahçelileri kızdırdı. Söz konusu gelişmenin ardından Rambo Okan kimdir, kaç yaşında, nereli? sorularına yanıt aranmaya başlandı.

Rambo Okan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ümraniyespor’da Rambo lakaplı Okan Güler göndermesi!

TFF 1. Lig'de sezonu ikinci bitiren Ümraniyespor, Süper Lig'e yükseldikten sonra kulüp tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıktı. Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonun ilk haftası Fenerbahçe deplasmanına çıkacak Ümraniyespor paylaşımıyla dikkatleri çekti. Süper Lig'in yeni ekibinin tweet'inde Fenerbahçeli Rambo Okan'ın Ümraniyespor armalı bir montla "Bir gün herkes Ümraniyeli olacak" adlı kitabı okuduğu görüldü ve "Pişşt Fenerbahçe. Tarihimizin ilk Süper Lig maçını deplasmanda Fenerbahçe'ye karşı oynayacağız." ifadeleri yer aldı. Okan Güler'den cevap ise gecikmedi, kırmızı - beyazlı ekibin resmi Twitter hesabına küfürlü şekilde cevap vererek tepki gösterdi. Peki, Rambo Okan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Rambo Okan kimdir, kaç yaşında, nereli?

55 yaşında olan ve Fenerbahçe tutkunu olan Rambo Okan 1967 yılında dünyaya geldi. Gerçek adı Okan Güler'dir. Galatasaray Ali Sami Yen Stadyumu'nda Fenerbahçe bayrağı dikerek adını duyurmuştu. Halk arasında akli dengesinin yerine olmadığı iddia edilmektedir.

Haberin Devamı

Devlet Bakanı Yıldırım Aktuna'nın Selanik'te fanatik Yunan ve PKK'lılardan oluşan bir grubun saldırısına uğramasını protesto eden Okan Güler (28), Beyoğlu'nda inşaat halindeki bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Türk bayrağına sarılarak protestosunu sürdüren Rambo Okan, polis tarafından güçlükle ikna edilerek kurtarıldı. Bayrağı sık sık öpen güler, ülkesi için her şeyini feda edebileceğini söyledi. Okan Güler, sabah gazeteyi açtığında Aktuna'ya yapılan saldırıyı okuyunca çılgına döndüğünü, son parasını taksiye vererek İstiklal Caddesi'ne geldiğini anlattı. Rambo Okan, güçlükle ikna edildi. (1995)

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asılan Trabzonspor bayrağını üçüncü kez indirmeye çalışan "Rambo Okan" lakaplı Fenerbahçe taraftarı Okan Güler bu sefer bayrağı kesti. Güler daha önce 2 kez başarısız olup, köprüde intihar girişiminde bulunmuştu.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asılan bayrağın iplerini üçüncü denemesinde kesmeyi başardı. Gece geç saatlerde bir kez daha köprüye gelen Okan, o anları bir de videoya aldı.

Haberin Devamı