Gazete Vatan Logo

Poyraz Karayel final bölümüyle bu akşam yayınlanacak! Poyraz Karayel 82. bölüm fragmanı...

Kanal D'nin fenomen dizisi Poyraz Karayel bu akşam final bölümüyle ekranlara veda ediyor. Poyraz Karayel'de mutlu mu yoksa mutsuz bir son mu yaşanacağı merak ediliyor. Poyraz Karayel'in final bölümü izleyicileri bu akşam ekrana kilitleyecek...

Poyraz Karayel final bölümüyle bu akşam yayınlanacak! Poyraz Karayel 82. bölüm fragmanı...

Poyraz Karayel 82. final bölümü ile bu akşam son kez ekrana gelecek. Poyraz Karayel son bölümü için iki ayrı fragman yayınlandı, heyecanlı sahnelerin yaşandığı dizide Nevra Çınar'ın intikamını almak için uğraşıyor. Poyraz çıkan yangında Ayşegül'ü kurtarmayı başarıyor, ikili artık ömür boyu mutlu mu yaşayacak? Ağır yaralanan Bahri iyileşebilecek mi? Nevra yaptıkları kötülüklerin cezasını bulacak mı? Soluk soluğa izlenecek veda bölümüyle Poyraz Karayel bu akşam Kanal D'de...

POYRAZ KARAYEL 82. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 82. BÖLÜM FİNAL 2. FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Ayşegül ölümle burun buruna gelen babası için düşünmeden ateşe atlar. Ama Ayşegül ve Bahri içeride mahsur kalırlar. Poyrazlar son anda yetişerek onları dışarı çıkarmayı başarırlar. Fakat Bahri’nin durumu kritiktir.

Poyrazlar Eda’nın yardımıyla Savaş’ın peşine düşerler. Bu arada Savaş Bahri’nin hastanede olduğunu öğrenir ve o da yarım bıraktığı işi tamamlamak için harekete geçer.
Çınar'ın ölümüyle çıldıran Nevra ise her şeyin sorumlusu gördüğü Ayşegül'ü oğlunun yanına göndermeye karar verir. Poyraz’ın bu sefer Ayşegül’ü korumak için onunla beraber saklanmaktan başka çaresi yoktur.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL 82. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI