Gazete Vatan Logo

Bugün (26 Haziran) vergi dairesi açık mı? Vergi dairesi bayram tatili kaç gün 2023, Arefe günü ve bayramda vergi daireleri açık mı?

Vergi dairesi pazartesi günü açık mı, Vergi dairesi bayram tatili kaç gün 2023? Vergi dairesi çalışma saatleri ve günleri bayrama az bir süre kala sorgulanmaya başlandı. Vergi işlemleri olan vatandaşlar vergi dairelerinin Arefe Günü ve Kurban Bayramı’nda açık olup olmadığını merak ediliyor. Peki, Pazartesi vergi dairesi açık mı, 26 Haziran vergi daireleri çalışacak mı? Vergi dairesi kurban bayramında açık mı, vergi dairesi bayram tatili kaç gün?

Bugün (26 Haziran) vergi dairesi açık mı? Vergi dairesi bayram tatili kaç gün 2023, Arefe günü ve bayramda vergi daireleri açık mı?

Vergi dairelerinin arife günü ve Kurban Bayramı’nda çalışıp çalışmadığı yoğun şekilde araştırılıyor. Vergi işlemlerini tamamlamak ve vergi yapılandırmasından yararlanmak isteyenler Vergi daireleri arife günü açık mı, Kurban Bayramı’nda vergi daireleri kapalı mı, Pazartesi vergi daireleri çalışacak mı?

PAZARTESİ VERGİ DAİRELERİ AÇIK MI, 26 HAZİRAN VERGİ DAİRELERİ KAPALI MI?

Pazartesi arife günü, öğleden önce idari tatil ilan edildi, öğleden sonrasında ise her yıl olduğu gibi yarım gün resmi tatil olacak.

Vergi daireleri öğlen saat 13.00’e kadar açık olacak ve normal faaliyetlerine devam edecek.

VERGİ DAİRESİ KURBAN BAYRAMINDA AÇIK MI, ÇALIŞACAK MI?

Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda ve 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos gibi resmi bayramlarda da çalışmamaktadır.