Gazete Vatan Logo

'Onur Yürüyüşü'ne İzmirli Alperenler de tepki gösterdi

İSTANBUL’da 26 Haziran’da LGBTİ üyelerinin yapacağı ’Onur Yürüyüşü’ne İzmir Alperen Ocakları Başkanı Taner Kayaoğlu da tepki gösterirken, tavırlarının her kesimden destek gördüğünü öne sürdü.

'Onur Yürüyüşü'ne İzmirli Alperenler de tepki gösterdi

İzmir Alperen Ocakları Başkanı Taner Kayaoğlu, LGBTİ üyelerinin yapacağı Onur Yürüyüşü’nün kesinlikle bir kişisel hak veya özgürlük talebi değil, ahlaksızlığı toplum içerisinde yaymak olduğunu öne sürdü. Kayaoğlu, şunları söyledi:

"Terör olayları ve çocuk İstismarı olmak üzere çeşitli olaylar karşısında sessiz kalındığı iddiasıyla bizleri suçlamaya çalışıyorlar. Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın terör suçluları ve çocuk istismarcılarının idam edilmesi için 2 milyon imza topladığından haberleri yok mu? Onur yürüyüşü adı altında düzenlenmek istenen toplumsal dejenerasyon faaliyetine gösterdiğimiz tepkiye Türk milleti de sahip çıktı. İzmir’de kiminle görüşsek bu konuda gösterdiğimiz tepki için 7’den 70’e tebrik ediyor. Halkımızın bu dejenerasyon faaliyetine sessiz kaldığını, görmezden geldiğini düşünüyorlar. Ancak aziz Türk milleti onur kelimesinin karşılığının bu tip organizasyonlar olmadığını çok iyi biliyor. Bu yürüyüşün amacı kesinlikle bir kişisel hak veya özgürlük değildir. Bu yürüyüşün amacı, ahlaksızlığı toplum içerisinde yaymak ve ahlaksızlığın insanlar arasında normal görülmesini sağlamak yolu ile milletimizi sosyolojik bir ahlak-kültür dejenerasyonu içerisine çekmekten başka birşey değildir."

Haberin Devamı