Gazete Vatan Logo

OGM Babalar Günü Babamın Fidanı bağış ekranı! Babalar Günü fidan bağışı nasıl ve nereden yapılır?

Babalar Günü’ne kısa bir süre kala bu özel gün için hazırlıklar da başladı. Pek çok kişi Orman Genel Müdürlüğü’nün Babalar Günü fidan bağış kampanyasının bu yıl da olup olmadığını merak ediyor. Peki, Babalar Günü fidan bağışı nasıl ve nereden yapılır? OGM Babalar Günü Babamın Fidanı bağış ekranı!

OGM Babalar Günü Babamın Fidanı bağış ekranı! Babalar Günü fidan bağışı nasıl ve nereden yapılır?

Babalar Günü fidan bağış kampanyaları sıklıkla araştırılan konuların başında geliyor. Babalar Günü hazılıkları yapan pek çok kişi, hediye seçenekleri başta olmak üzere fidan bağışı kampanlarına da ilgi gösteriyor. Geçen yıl başlatılan Babalar Günü fidan bağışı kampanları takip ediliyor. Peki, Babalar Günü fidan bağışı nasıl ve nereden yapılır? OGM Babalar Günü Babamın Fidanı bağış ekranı!

BABALAR GÜNÜ FİDAN BAĞIŞI NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

ORMAN Genel Müdürlüğü (OGM), babalarına anlamlı bir hediye vermek isteyenler için ücretsiz fidan sahiplenme veya ücretli fidan bağışlama kampanyasına katılım linkini araştırıyor. Babalar Günü fidan bağışı, www.babaminfidani.com adresinde yapılmaktadır. Ücretsiz fidan sahiplenenlere veya ücretli fidan bağışında bulunanlara dijital olarak hazırlanan isme özel bağış sertifikaları veriliyor.

BABALAR GÜNÜ FİDAN BAĞIŞI İÇİN TIKLAYINIZ