Gazete Vatan Logo

No: 309 56. yeni bölümünde Lale babasını buluyor mu?

No: 309 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309 dizisinin yeni bölümünde Lale halasından babasıyla ilgili bir fotoğraf alıyor ve gözyaşlarını tutamıyor. Peki Lale babasını bulacak mı? İşte No: 309 yeni bölüm fragmanı...

No: 309 56. yeni bölümünde Lale babasını buluyor mu?

No: 309 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309'un yeni bölümünde Lale ile Onur romantik anlar yaşıyor. Halasıyla konuşan Lale babasıyla ilgili şok bilgiler öğreniyor. Peki Lale babasını bulup barışacak mı? Tüm soruların cevapları bu akşam Fox TV'de olacak.

NO: 309 56. BÖLÜM FRAGMANI

NO: 309 56. BÖLÜM ÖZETİ

Onur’un uğraşları sonucu halaya ulaşılmıştır. Lale görüşmek istemese de arandığını öğrenen hala bu durumdan cesaret alıp gelir. Özellikle Songül bu durumdan hiç haz etmez. Geçmiş yılları telafi edeceğini söyleyen hala büyük bir pişmanlık içerisindedir. Nergis dışında herkes halaya temkinli davranırken, bu durumu öğrenen Betül hemen hala ile tanışmaya ve onunla yakın olmaya karar verir.

NO: 309 HİKAYESİ

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

Haberin Devamı

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!